Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 25 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KH7fUE6F6x8
NickOver Opublikowano 9 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Mógłbyś napisać że aby to zrobić potrzebny jest odpowiedni mod. Sam go chwile używałem, ale jest raczej dla ludzi znudzonych minecraftem.
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Nom, czyli np dla mnie :p
NickOver Opublikowano 9 Marca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Jeżeli jesteś nim znudzony polecam zrobić małą przerwę. Ja zrobiłem sobie taką na chyba 2 tygodni i ponownie uruchamiając minecraft czułem się jak dziecko które dostało nową zabawkę. Trzeba jeszcze można wziąć pod uwagę zatrudnienie nowej osoby w mojangu i plany dotyczące gry.
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2012 Grałem z modami przez miesiąc, znudziły się i teraz gram klasycznie.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Poradnik już nie istnieje.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi