Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Admini powinni wyrzucać albo zabijać zombie którzy nic nie robią bo pewnego dnia bylem sam postawiłem laser poprawnie i gdy kupiłem ammo to wszyscy uciekli i piszą że mam na nich polować a admin nic nie robił
Veleisi Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Admini powinni wyrzucać albo zabijać zombie którzy nic nie robią bo pewnego dnia bylem sam postawiłem laser poprawnie i gdy kupiłem ammo to wszyscy uciekli i piszą że mam na nich polować a admin nic nie robił Powinni ale nie robią. Sądzę, że nie zrobił tego ponieważ musiałby wyrzucić połowę serwera, a wtedy ludzie nie chcieliby grać na nim. Jedną lub kilka mógłby wyrzucić, a tak to może jedynie pisać upomnienie na czacie, że zombie mają się ruszać. A nie zabijał, bo taki ktoś za monitorem myśli sobie: "lepiej by mnie admin zabił, nie dam mu fraga". Więc wolił tego nie robić a do tego taki ktoś nie dostanie kasy za przeżycie rundy, a admin pomyślał, że to mogłoby być karą za nic nie robienie. Ewentualnie możesz wnieść skargę na admina ale widzę małe szanse na to byś wygrał. d-_-b Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Schirru 1
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Admini powinni wyrzucać albo zabijać zombie którzy nic nie robią bo pewnego dnia bylem sam postawiłem laser poprawnie i gdy kupiłem ammo to wszyscy uciekli i piszą że mam na nich polować a admin nic nie robił Jacy admini ? Nic nie robili...
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) O czym wy pieR***.. non stop czyszczę serwer z afkerów itp. to samo rozgrzewka i inni admini jak są. Więc skończcie te denne wywody o dupie marynie. Macie problem to złóżcie swoje bezsensowne skargi, bo już mnie wkurwia czytanie czegoś takiego. ps. a ty arni najlepiej w ogóle się nie wypowiadaj bo masz styl i poprawność pisania 10 latka. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Gracz_Polak 1
Rekomendowane odpowiedzi