Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admini powinni wyrzucać albo zabijać zombie którzy nic nie robią bo pewnego dnia bylem sam postawiłem laser poprawnie i gdy kupiłem ammo to wszyscy uciekli i piszą że mam na nich polować a admin nic nie robił

Opublikowano (edytowane)

Admini powinni wyrzucać albo zabijać zombie którzy nic nie robią bo pewnego dnia bylem sam postawiłem laser poprawnie i gdy kupiłem ammo to wszyscy uciekli i piszą że mam na nich polować a admin nic nie robił

Powinni ale nie robią. Sądzę, że nie zrobił tego ponieważ musiałby wyrzucić połowę serwera, a wtedy ludzie nie chcieliby grać na nim. Jedną lub kilka mógłby wyrzucić, a tak to może jedynie pisać upomnienie na czacie, że zombie mają się ruszać.

A nie zabijał, bo taki ktoś za monitorem myśli sobie: "lepiej by mnie admin zabił, nie dam mu fraga". Więc wolił tego nie robić a do tego taki ktoś nie dostanie kasy za przeżycie rundy, a admin pomyślał, że to mogłoby być karą za nic nie robienie.

Ewentualnie możesz wnieść skargę na admina ale widzę małe szanse na to byś wygrał. d-_-b

Edytowane przez Schirru
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jacy admini ? Nic nie robili...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

O czym wy pieR***.. non stop czyszczę serwer z afkerów itp. to samo rozgrzewka i inni admini jak są. Więc skończcie te denne wywody o dupie marynie. Macie problem to złóżcie swoje bezsensowne skargi, bo już mnie wkurwia czytanie czegoś takiego.

ps. a ty arni najlepiej w ogóle się nie wypowiadaj bo masz styl i poprawność pisania 10 latka.

Edytowane przez Gracz_Polak
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności