Czeski Opublikowano 29 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2014 Cześć! Zastanawiałeś się kiedyś jaką reakcje pobudził by u Ciebie komentarz znanych ze sportu polskich komentarzy podczas rozgrywki ESL w CS'a? Wydaje mi się, że było by to komiczne połączenie. Postanowiłem to sprawdzić i skompilowałem te dwa różne "światy". Resztę pozostawiam do oceny Tobie Łapcie: Jak dla mnie wyszło to komiczne. Oceńcie sami pod filmem
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 29 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2014 Niestety mnie to nie bawi. Może mam po prostu inne poczucie humoru? @Przenoszę z działu Counter Strike do podforum Humor
rozgrzewka Opublikowano 30 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2014 Całkiem fajne, ale niektóre komentarze nie pasowały do sytuacji.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 30 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2014 Dobre :) Mi się to podoba jest moc :) 1
KayaB Opublikowano 30 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2014 Nieźle Ci to wyszło, aczkolwiek po tylu latach grania w fife mam ich poprostu dosyć :D
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 30 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2014 Mnie się również podoba. Zgodzę się także z rozgrzewką.
k1x`` Opublikowano 30 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Lipca 2014 No fajnie, fajnie :D
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 11 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Humor do Pozostałe → Gospoda → Filmiki z YouTube
Paciaciak Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zawieszony Opublikowano 18 Stycznia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi