Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 16 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2012 Jeśli chcesz posiadać własną muzykę w menu cs'a zrób tak: 1. Znajdź piosenke, która ma być odgrywana. 2. Zmień nazwę pliku na gamestartup. 3. Wrzuć ten plik do folderu Media w cstrike lub cstrike_polish (w przypadku polskiej wersji steama). * Jeśli nie masz folderu Media, należy go utworzyć. * Jeśli w folderze Media jest już plik gamestartup należy go zamienić. Na steamowym Cs'ie nie miałem żadnej muzyczki, więc wgrałem standardową cs'a. Może komuś sie przyda, więc dodaje w załączniku. :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 16 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2012 Oo właśnie tego szukałem , dzięki bardzo. +
Nobek? Opublikowano 9 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2012 Drogi Marianie a może wiesz jak zrobic odtwarzacz muzyki w trakcie gry na klawiaturze numerycznej ??
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2012 Drogi Marianie a może wiesz jak zrobic odtwarzacz muzyki w trakcie gry na klawiaturze numerycznej ?? Niestety, nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi