Skocz do zawartości

[KOSZ] Po prostu walcz! / Never Back Down (2008) Lektor PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gatunek: Dramat, Akcja, Spotyowy
Rok: 2008
Format: Lektor
Produkcja: USA
Reżyseria: Jeff Wadlow
Plakat filmu:

7190656.3.jpg?l=1208118996000

Opis filmu:Po przeprowadzce z Iowa na Florydę Jake przeciera oczy na widok posiadłości wartych dziesiątki milionów dolarów i najdroższych samochodów, jakimi rozbijają się jego szkolni koledzy. Dla nich życie jest nieprzerwaną imprezą. W tym środowisku Jack jest outsiderem. Z towarzyskiego niebytu wyrywa go piękna koleżanka z klasy Amber. Za jej sprawą chłopak trafi na imprezę, na której zostaje wmanewrowany w walkę z miejscowym zabijaką Ryanem. Po sromotnej porażce, Jake postanawia szkolić się w sztuce walki znanej jako MMA (Mixed Martial Arts). Chłopak będzie potrzebował wiele cierpliwości i samodyscypliny, aby w kolejnej walce udowodnić światu ile jest wart.
Link do filmu:http://www.megavideo.com/v/AVIRDRUXaf90b8542acfa590375a3f83d4a26e42

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Oglądałem, ale dwójka nie równa się do części pierwszej.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Polecam obejrzeć jedynkę, tak jak mówiłem nie równa się z dwójką i jest o wiele ciekawsza - obejrzyj :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1 część najlepsza, 2 część się może schować :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja oglądałem tylko dwójkę, bo mnie sw3et namówił, ale jak polecacie 1 to może się skusze :)

• 6 lat później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności