MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Gatunek: Dramat, Akcja, SpotyowyRok: 2008Format: LektorProdukcja: USAReżyseria: Jeff WadlowPlakat filmu: Opis filmu:Po przeprowadzce z Iowa na Florydę Jake przeciera oczy na widok posiadłości wartych dziesiątki milionów dolarów i najdroższych samochodów, jakimi rozbijają się jego szkolni koledzy. Dla nich życie jest nieprzerwaną imprezą. W tym środowisku Jack jest outsiderem. Z towarzyskiego niebytu wyrywa go piękna koleżanka z klasy Amber. Za jej sprawą chłopak trafi na imprezę, na której zostaje wmanewrowany w walkę z miejscowym zabijaką Ryanem. Po sromotnej porażce, Jake postanawia szkolić się w sztuce walki znanej jako MMA (Mixed Martial Arts). Chłopak będzie potrzebował wiele cierpliwości i samodyscypliny, aby w kolejnej walce udowodnić światu ile jest wart.Link do filmu:http://www.megavideo.com/v/AVIRDRUXaf90b8542acfa590375a3f83d4a26e42
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Oglądałem, ale dwójka nie równa się do części pierwszej.
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja odwrotnie nie oglądałem 1 a 2 tak i na razie 2 mi się podoba :D
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Polecam obejrzeć jedynkę, tak jak mówiłem nie równa się z dwójką i jest o wiele ciekawsza - obejrzyj :)
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 13 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 1 część najlepsza, 2 część się może schować :D
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja oglądałem tylko dwójkę, bo mnie sw3et namówił, ale jak polecacie 1 to może się skusze :)
Paciaciak Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 20 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi