Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie owijam w bawełne. -> http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/policja-nie-znalazla-zwlok-magdy-nie-bylo-porwania,1,5016234,region-wiadomosc.html
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 3 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Słyszałem rozmowe matki Madzi z Rutkowskim... Mogła od razu powiedzieć że upuściła małą...
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 4 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2012 A ja myślę, że jej nie upuściła, a zabiła.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 4 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2012 Jeba** prowizorka, i po co tu tak kłamać? Chce się popularna zrobić w radiu/telewizji ? przecież to śmieszne. Wczoraj oglądałem to w sprawie tej małej co się wypowiadał Rutkowski i on chce jej przeprowadzić badania wykrywaczem kłamstw a ona się nie zgodziła. ;/
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 4 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2012 Nie zgodziła się i rozbiła mężowi głowę drzwiami. Uważam, że nie chodziło jej o żadną karierę (jak piszesz), lecz o uniknięcie kary i zatajenie prawdy.
Wygnaniec Opublikowano 4 Lutego 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2012 Bo takie jest pojebane prawo w Polsce. Np w Holandi za potracenie pieszego sie idzie siedziec od 10 do 25 lat i powiem tyle że tam nie ma świateł dla pieszych. Pieszy ma pierwszeństwo i tyle.
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 24 Grudnia 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi