zyziu19 Opublikowano 3 Lutego 2012 Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Twój nick podczas gry:Zyzio. Nick admina podczas gry:MaRiAn Dlaczego składasz skargę:Ponieważ mam nie słusznego bana. Opis sytuacji: Wchodzę po dwu dniowej przerwie na serwer, i nagle wyskakuje że mam bana. Dowód: Mam 2. : Pierwszy to ten... [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez MaRiaN [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! Wejdz na Enter-Frag.com i wyjasnij bana [AMXBANS] Zbanowany nick : Zyzio [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.fragujemy.com [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31237265 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' ' [AMXBANS] ======================================== Drugi jest taki że.. Zbanowany nick to Zyzio Ja używam takiego Zyzio. Ten co dostał bana nie miał kropki........ Więc ?! Żądam UB ://///
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Czekamy na wyjaśnienia, a może jednak czitowałeś - do tego też przyda się link do hltv.
Wygnaniec Opublikowano 3 Lutego 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 na pewno nie dostaniesz ub na tej sieci by już o tobie temat w ukrytym dziale. Bede mieć kase to wystawie ciebie na blaklist żeby ci usuneli steam.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Lutego 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś się Beny na steam do mnie w sprawie bl'a.
Rekomendowane odpowiedzi