Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 12 Listopada 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2011 Już 25 listopada powstać ma nowy program telewizyjny o tematyce e-sportowej transmitowany on będzie na kanale dostępnym w większości platform cyfrowych i sieci kablowych. Niestety dokładniejsze szczegóły nie są nam znane. Miejmy nadzieję, że będzię się on cieszył dużą oglądarnością. Dokładniejsze informacje dostępne będą na headshoot.pl a także na oficjalnym fanpage'u Headshot Media @facebook.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 12 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2011 Ciekawe jaki to będzie kanał :o Ciekawe, e-sport w telewizji...
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 12 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2011 Mam nadzieję, że będą pokazywane zawody z battlefielda 3 ;)
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2011 Krakers, z tego co mi wiadomo będą tam pokazywane wszystkie gry wchodzace w e-sport a bf3, się w nich mieści :) Oczywiście nie tylko samą grą program żyć będzie, mam nadzieję, że wywiady z graczami itp. również będą ukazywane :)
MarkeloN Opublikowano 12 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2011 A ja wiem co tam bedzie mam znajomego grindeera tam ggralem z nimi w lola juz i w cs jak srtona on bedzie to dam wam filmiki ;) sa z komentarzem :D
MarkeloN Opublikowano 13 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Właśnie leci live na headshot.pl z komentarzem został poprawiony stream na jakość hd zapraszam do oglądania :)
Zasłużony Fragowicz Dad.oF.Hax Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Ale to source leci :D Ja tam sourca nie lubie :D
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 13 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Kanal telewizyjny esport? Pierwszy raz o takim czyms slysze, ale zycze powodzenia.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nieaktualne, przenoszę do archiwum!
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi