Skocz do zawartości

[KOSZ] Head-shoot.pl ogłosiło początek programu e-sportowego

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Już 25 listopada powstać ma nowy program telewizyjny o tematyce e-sportowej transmitowany on będzie na kanale dostępnym w większości platform cyfrowych i sieci kablowych. Niestety dokładniejsze szczegóły nie są nam znane. Miejmy nadzieję, że będzię się on cieszył dużą oglądarnością.

Dokładniejsze informacje dostępne będą na headshoot.pl a także na oficjalnym fanpage'u Headshot Media @facebook.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Krakers, z tego co mi wiadomo będą tam pokazywane wszystkie gry wchodzace w e-sport a bf3, się w nich mieści :) Oczywiście nie tylko samą grą program żyć będzie, mam nadzieję, że wywiady z graczami itp. również będą ukazywane :)

Opublikowano

A ja wiem co tam bedzie mam znajomego grindeera tam ggralem z nimi w lola juz i w cs jak srtona on bedzie to dam wam filmiki ;) sa z komentarzem :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kanal telewizyjny esport? Pierwszy raz o takim czyms slysze, ale zycze powodzenia.

• 5 lat później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nieaktualne, przenoszę do archiwum!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności