Badbuls Opublikowano 23 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam mam problem z akceleracją w myszy otóż nie idzie tego wyłączyć. Posiadam win7 64bit i gdy odznaczę opcje o zwiększaniu precyzji wskaźnika po odpaleniu cs'a zaraz zostaje ona włączona :( Jak coś mam steam nie wiem czy tak ma być czy jak ale wiem że w ubiegłym tygodniu wszystko było w porządku lecz musiałem cs'a zainstalować ponownie jak i cały system z powodu wymiany dysku. Jeżeli czegoś nie powiedziałem a jest istotne piszcie czego brak a zaraz powiem :).
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 23 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2014 http://cs-guide.net/akceleracja-myszki/Nie wiem czy ten mousefix co tam jest będzie działał na 64bit, w razie potrzeby wiesz już czego masz szukać.
Badbuls Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zawieszony Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki jutro zobaczę czy pomoże, jak coś dam edita. @edit Dzięki pomogło temat do zamknięcia. Edytowane 24 Lutego 2014 przez Badbuls
Rekomendowane odpowiedzi