BrakNicku Opublikowano 17 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zagraniczne media w ostatnich tygodniach donosiły, że o pozyskaniu Tomasza Kuszczaka poważnie myśli Olympiakos Pireus. Sir Alex Ferguson jednak stwierdził, że polski bramkarz nie ma oferty z innego klubu. Teraz podobno w kręgu zainteresowań greckiego klubu znalazł się Łukasz Fabiański. O zainteresowaniu Fabiańskim doniósł jeden z włoskich serwisów. Polski bramkarz został wymieniony jako jeden z kandydatów do transferu do Olympiakosu przy okazji informacji, że do Pireusu nie trafi Mariano Andujar, bramkarz Catanii. Innym kandydatem jest 31-letni Andris Vanins, bramkarz FC Sion. Z transferem do Olympiakosu łączeni Andreas Isaksson (PSV), Carlos Kameni (właśnie zamienił Espanyol na Malagę). Greckie media donoszą, że klub myśli o sprowadzeniu Roya Carrolla, byłego golkipera m.in. Manchesteru United. Jego obecny klub, OFI Kreta, na razie jednak nie dostał oferty. Fabiański jesienią chciał odejść z Arsenalu na wypożyczenie do klubu, w którym mógłby regularnie występować. - Rozmawiałem z menedżerem i to była dość burzliwa rozmowa. To ja o nią poprosiłem, mimo że wcześniej dyskutowaliśmy już kilka razy. Chciałem, żeby w najbliższym czasie moja sytuacja została w końcu wyjaśniona. Moim celem jest przecież gra na Euro 2012. Mam nadzieję, że po tej rozmowie Wenger znajdzie rozwiązanie - mówił. Minęło kilka miesięcy, a sytuacja polskiego bramkarza dodatkowo się skomplikowała. Wciąż jest w klubie, a do tego do Hull City wypożyczony został Vito Mannone. Fabiański jest jednym z dwóch potencjalnych zmienników Wojciecha Szczęsnego (drugim jest Manuel Almunia) i media zastanawiają się, czy Arsene Wenger pozwoli mu w zimie zmienić klub.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 30 Października 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi