Komandos 47 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Kupiłem se nowe słuchawki z mikrofonem na Skypie mikrofon działa na CS non Steam też ale na Steamie w cs nie działa wgl tylko jakieś szumy :P nwm co to może być proszę o pomoc :( 1
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Czy opcja "Boost microphone gain" jest odznaczona?
Komandos 47 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) odznaczona czy nie odznaczona i tak nie działa próbowałem i nic i jak zbliżam mikrofon do ust to jest jakis szum tylko :P na starych słuchawkach mikro w cs owszem działa i te stare słuchawki mają wejście czincze a te nowe słuchawki mają wejście USB :P Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Komandos 47 1
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 25 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jakie słuchawki? 1
Komandos 47 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2013 creative sound blaster tactic3d rage 1
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 25 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Tjaaa...mam taki sam problem. W programach typu Skype, Ventrillo mikrofon (a właściwie kamerka usb) działa bez zastrzeżeń, lecz w CSie w ogóle go nie wykrywa.W ustawieniach Steam mikrofon jest, ale podczas testu bardzo szumi. Tracę mnóstwo czasu gwałcąc google, ale dowiedziałem się kilku rzeczy. Otóż mam jakąś zintegrowaną kartę dźwiękową, a do niej sterowniki Realtek HD ADeck. Jak wyczytałem w internecie sterownik ten sprawia problemy z mikrofonami na mini-jack. Osobiście testowałem 2 mikrofony (100% sprawne) na mini-jacka lecz system w ogóle ich nie wykrywał.Sprawdzałem wszystkie możliwe wejścia na headsety; słuchawki działają, mikrofon nie...Mam nadzieję, że te wiadomości na coś się przydadzą i proszę o pomoc [działają tylko mikrofony z złączem usb; micro nie działają w CSie] Miałem podobny pomysł, a rozwiązanie było błahostką. Odpal vt, podłacz się, gadaj, odpal cs'a wejdz na serwer, i jednoczesnie użyj mikro w cs i vt. U mnie, po tej operacji mikro "cudownie zaskoczył" 1
Komandos 47 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2013 taaaa Już Mikro naprawione trzeba było się trochę w opcjach pogrzebać PS: Dzięki za pomoc Rogal :d 1
Rekomendowane odpowiedzi