Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Polecam ten telefon. Mam go ponad 3 miesiące. Zaktualizowałem androida do wersji 2.1 -działa znakomicie :D
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miałem do czynienia z tym fonem powiem tak nie jest zły ale na rynku jest teraz masa przebijających go o głowę :D
Wygnaniec Opublikowano 16 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ha ha ha o tym telefonie mowi. Kiedyś miałem do czynia z tym telefon ponieważ koleszka zostawił u mnie ten telefon i odrazu mi sie nie spodobał. Z tego co wiem to lepsza wersja wyszła i lepszy jest.
BrakNicku Opublikowano 16 Stycznia 2012 Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Telefon nie jest najgorszy, ale jak poprzednicy piszą jest wiele lepszych telefonów od tego.
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Miałem do czynienia z tym fonem powiem tak nie jest zły ale na rynku jest teraz masa przebijających go o głowę :D Telefon nie jest najgorszy, ale jak poprzednicy piszą jest wiele lepszych telefonów od tego. Wiadomo, że jest o wiele lepszych, ale co za tym idzie droższych ;] Mi robi różnicę czy za telefon dam 4 czy 9 stówek, a w porównaniu z poprzednikiem (SE w100 Spiro) xperia x8 jest świetna.
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 A zasługą tego że telefon jest świetny jest oczywiście os. czyli android.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Telefon prze konkretny, brat ma i wiem co i jak. Polecam
tsnf Opublikowano 4 Maja 2012 Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2012 Telefon jest super nie raz go widziałem i przez troche czasu posiadałem.
InfectedMusic Opublikowano 19 Czerwca 2012 Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2012 nigdy w zyciu nie kupil by mtakiej padaki telefon zamula i jest za maly
Rekomendowane odpowiedzi