Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, którego dotyczy zgłoszenie: Only DD2 #02
Skarga na
: gracza
Dlaczego składasz skargę: Celowe, umyślne i wielokrotne utrudnianie gry - całkowicie niezrozumiałe

Nick z gry: golden boy
Nick osoby oskarżonej: PATRICK'95

Data zdarzenia: 2026.07.11 godz. ok 21:00
Opis zdarzenia: nie wiem, o co chodziło koledze - gramy na tym serwerze obaj już od dawna - ale na mój komentarz do innego gracza, żeby nie rzucał smoke'ów na środek bs'a b, tylko głębiej do trupa, kolega PATRICK'95 zaczął mi go rzucać na środek tegoż bs'a co rundę. Pisałem, pytałem, prosiłem, wszystko na marne. Zgodnie z wyjaśnieniami, rzuca "losowo smoki, bo taką ma taktykę". Rozumiem, że akurat jak prosiłem, żeby nie rzucać w to konkretne miejsce, owa taktyka zaczęła co rundę dotyczyć tego miejsca. Co rundę udawał się na bs b, rzucał smoke'a i cofał na pączki. Co jeszcze "śmieszniejsze", rzucał go nawet z pączków, jak nie chciało mu się zadać sobie trudu i dotrzeć na b. Przedziwne! Nie oczekuję żadnej kary, tylko żeby kolega zrozumiał, że w grze nie chodzi o to, by utrudniać ją innym. Graj sobie, jak chcesz kolego, ale daj też grać innym.

Dowód: chat, mikro

• BOT
Opublikowano

Witaj golden boy,

Dziękujemy za zgłoszenie złamania zasad na jednym z naszych serwerów Counter-Strike 1.6.

Niebawem Opiekunowie serwerów, a w ostateczności Administracja zajmie się jego rozpatrzeniem, dlatego prosimy o cierpliwość.

W międzyczasie upewnij się, że:

• nazwa tematu i wzór są poprawnie uzupełnione,

• zgłoszenie zawiera konkretne i czytelne dowody, np. screeny lub demko.

Sprawdzenie powyższych elementów pomoże przyspieszyć rozpatrzenie tej skargi.

[!] Pamiętaj, że staramy się rozpatrywać zgłoszenia w ciągu 3 dni, ale możliwe jest wydłużenie tego czasu!

Pozdrawiamy,

FGTeam

Opublikowano (edytowane)

Odniose się do tego tematu tylko raz. Nikomu nie utrudniam gry, to co powiedzialem do niego na serwerze ze taka mam taktyke to prawda. Rzucam smoka na B zeby zaslonic sie gdy stoję na pączkach z awp, tak sie sklada ze jak sie wychodzi z tunelu na b idealnie mozna zabic kogos na paczkach.  Rzucam smoke na poczatek tunelu b gdy chce na szybko wbic tam do srodka. Oczywiści kazda sytuacja i runda  jest inna i staram sie na bierząco interpretowac to co sie dzieje w grze. Będąc w CT co runde biegniuesz na b w bsa i stoisz wcelowany w tunel, to znaczy ze mam teraz wogole na b smoke nie rzucać bo ty tam jestes? Co runde robisz to samo i co runde placzesz o smoke, Zycie jest niesprawiedliwe, sam gram czesto na srodku i srednio co druga runde ktos mi rzuca smoke na brame mid i nie płacze z tego powodu. Pisałem kiedys temat z propozycja zeby calkowicie usunac smoke z gry to sie nie podobalo, to jest jak jest. Gracze beda gównoburze robic z niczego przez te smoke. TAk jak napisales na koncu graj sobie jak chcesz, tak więc robie.

Edytowane przez P4TRICK'ST4R
  • Moderator Forum
Opublikowano

Twoje zgłoszenie nie zawiera dowodu!

Uzupełnij temat o dowód złamania regulaminu w ciągu 24 godzin.
W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone.

[!] Dowód może być w postaci screenów lub dema z serwera!

Opublikowano

Dzięki.
Szkoda zachodu, może kolega miał gorszy dzień. Po wyjaśnieniach widzę, że się nie poczuwa, ale trudno.

Patrick, jakbyś nie ogarniał gry, to może bym w te Twoje wyjaśnienia uwierzył. Ale ogarniasz.
Nieudolne odbijanie piłeczki w postaci oskarżeń o spłakanie się czy gownoburzę, zostawiam bez komentarza.

Temat do zamknięcia.