Ruku Opublikowano 13 Lutego [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 13 Lutego Oficjalny start serwera! Drodzy Fragowicze oraz Fragowiczki Chciałbym Was serdecznie zaprosić na rozgrywkę na naszym serwerze Minecraft. Po testach i wprowadzonych poprawkach serwer oficjalnie startuje w piątek 20 lutego o godzinie 19:00 Pamiętajcie! To Wy budujecie tą społeczność i ten serwer jako gracze, każda osoba która jest chętna do większego zaangażowania może złożyć podania na admina lub zgłaszać propozycje/błędy na forum. Każde wsparcie zostanie odpowiednio docenione @ Nowy Fragowicz@Fragowicz@ Emerytowany Fragowicz @ Elitarny Fragowicz@ Zasłużony Fragowicz@ Legendarny Fragowicz @ Premium@ Donator@ Donator+@ Sponsor 3 1 14 Cytuj
Redaktor MasjeQ Opublikowano 13 Lutego Redaktor Opublikowano 13 Lutego W Minecrafta się grało jeszcze za dzieciaka, chyba będzie trzeba odświeżyć pamięć i w końcu zagrać 😀 3 1 Cytuj
777sztywny żuber Opublikowano 14 Lutego Manager Social Media Opublikowano 14 Lutego (edytowane) Jeśli znajdziecie błąd to będzie znaczyć że ominął moje 20 testów i 3 załamania nerwowe. Powodzenia. a teraz tak serio jak znajdziecie jakiś błąd to piszcie od razu bo mogliśmy coś przeoczyć Edytowane 14 Lutego przez 777sztywny żuber 3 1 Cytuj
Administrator Majtol Opublikowano 14 Lutego Administrator Opublikowano 14 Lutego Powodzenia i mam nadzieję, że spotkamy się na serwerze! 2 1 Cytuj
Administrator Nethiri Opublikowano 14 Lutego Administrator Opublikowano 14 Lutego Jak mnie ktoś nauczy grać, to może wbije. Powodzenia ze startem serwera! 1 2 Cytuj
[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów UpS Opublikowano 15 Lutego [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 15 Lutego Powodzenia 2 1 Cytuj
Dumel Opublikowano 15 Lutego Fragowicz Opublikowano 15 Lutego Rekreacyjnie czasem pykam w MC jak znajdę chwilę i nie mam ochoty na nic innego wiec można zobaczyć co tutaj ugotowaliście 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi