psst jestem! Pro8l3m Opublikowano 22 Stycznia Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę Only dd2 leczenie Rodzaj kary: ban / mute Powód kary: wpisz tu powód otrzymanego bana lub muta Data nadania kary: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia Nie mam pojecia dlaczego mam bana Nick z gry: wpisz tu swój nick na serwerze Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację przed otrzymaniem kary - niewłaściwe jest tu obrażanie kogokolwiek; w przypadku, kiedy opis będzie zbyt długi i obraźliwy, odwołanie może zostać odrzucone Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak - jeśli masz coś na sumieniu, lepiej się przyznaj / nie Emq, 22 Stycznia Uzupełnij poprawnie wzór, aby pomoc została Ci udzielona! 2
BOT [BOT] Fraguś Opublikowano 22 Stycznia BOT Opublikowano 22 Stycznia Hej psst jestem! Pro8l3m, Dziękujemy za przesłania odwołania od nadanej kary na jednym z serwerów Counter-Strike 1.6. Niebawem ktoś z Administracji lub Opiekunów serwerów zajmie się jego rozpatrzeniem, dlatego prosimy o cierpliwość. W międzyczasie upewnij się, że: nazwa tematu i wzór są poprawnie uzupełnione, nie udostępniasz swojego adresu IP ani innych wrażliwych danych, nie odwołujesz się od bana otrzymanego za cheaty lub skrypty albo, gdy miałeś zrobionego wargoda lub screenshoty. Sprawdzenie powyższych elementów pomoże przyspieszyć rozpatrzenie Twojego odwołania. Pamiętaj, że rozpatrywanie odwołania trwa minimum 1 dzień, a maksymalnie 7 dni. Pozdrawiamy, FGTeam
Administrator Główny gtx Opublikowano 24 Stycznia Administrator Główny Opublikowano 24 Stycznia *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi