Fryzjer TFB Opublikowano 21 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 21 Września 2013 Witam mam problem z cs a mianowicie gdy go włączam oczywiście na steam to za każdym razem gdy wchodzę na serwer to pobierają mi się te same pliki. Chyba się nie zapisują. Więc wyłączyłem ściąganie pluginów poprzez wpisanie w konsoli komendy której już nie pamiętam. Proszę więc o pomoc w celu ściągnięcia pluginów raz i więcej już nie.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 21 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Września 2013 cl_alldownload 1
Fryzjer TFB Opublikowano 22 Września 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Września 2013 no tak to wpisuje ale i tak caly czas mi sie sciaga jak wejde kiedy kolwiek na serwa 4fun a na innych tak sie nie dzieje. I piosenki mi sie nawet nie wlaczaja to sie robi tak jakby sie nie zapisywaly te pliki
DESTINATION Opublikowano 24 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Września 2013 Zrób sobie cfg, wpisując w nim też tą komendę. Daj tylko do odczytu, wklej do folderu z CSem. Problem zniknie. Bo automatycznie Ci tego nie zapisze. Dodam fakt, że nie zawsze ta komenda działa, zależy to od serwera czy wymaga ściągnięcia jakiegoś pliku czy też nie :)
DUCH?! Opublikowano 24 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Września 2013 Prostszy sposób , Usuń Nom steama i pobierz i zainstaluj Ponownie :)
Fryzjer TFB Opublikowano 25 Września 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Września 2013 Ja mam STEAM a nie non steam lol
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 25 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Września 2013 To wytnij config z cstrike w inne miejsce i niech się nowy utworzy. Zobacz wtedy czy będzie działać.
Fryzjer TFB Opublikowano 25 Września 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Września 2013 Dobra dzieki za pomoc! Juz to ogarnolem po prostu nie bede mial tych piosenek na koniec rundy i wpisze komende na wylaczenie sciagania plikow. Dam sobie z tym spokuj! Dzieki i do zobaczenia wkrutce
Rekomendowane odpowiedzi