RESSO Opublikowano 17 Stycznia Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Imię: Damian Aktualny wiek: 27 lat Serwer: ONLY DD2 #02 Nick na tym serwerze: RESSO Staż gry na tym serwerze: Około 3 tygodnie temu Godziny w jakich grasz na tym serwerze: Zazwyczaj 15-21, w weekendy więcej Link do wykresu aktywności na tym serwerze: https://www.gametracker.com/player/RESSO/dd2.fragujemy.com:27015/ Czy posiadasz aktywną płatną usługę na tym serwerze: Tak, V.I.P PRO Czy jesteś zaznajomiony z zasadami panującymi na tym serwerze: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: Niestety NIE Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: Nie ale dość szybko się uczę Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram na serwerze bardzo często i spędzam na nim dużo czasu, więc dobrze znam społeczność oraz zasady panujące na serwerze. Jestem aktywnym graczem i regularnie pojawiam się na serwerze, dzięki czemu mogę na bieżąco reagować na różne sytuacje. Nie toleruję cheatów ani nieuczciwej gry – zależy mi na tym, aby rozgrywka była fair dla wszystkich. Chcę pomóc w rozwoju serwera i sprawić, aby gra na nim była przyjemna dla wszystkich graczy. Czy deklarujesz chęć sprawowania funkcji admina przez minimum trzy miesiące: Tak Od kiedy grasz w grę Counter-Strike 1.6: Myślę, że około 15 lat Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: Nie Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: Nie Oświadczam, że posiadam swoje konto Steam z grą Counter-Strike 1.6. Link do mojego profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/resso1999/ Edytowane 17 Stycznia przez RESSO
Sztajer Opublikowano 17 Stycznia [CS 1.6] Starszy Admin ONLY DD2 #02 Opublikowano 17 Stycznia Cieszę się, że dałeś się namówić na złożenie Podania. Jestem na TAK, pomimo krótkiego stażu na naszym serwerze objawiasz się bardzo wysoką kulturą oraz dojrzałością co w dzisiejszych czasach jest rzadkością . Ponadto plus za: - doświadczenie - zgłaszanie na u@ - bezkonfliktowy - cyklicznie widziany na serwerze Co do opanowania funkcji amx , chętnie pomogę. Jestem na TAK 1
Administrator Nethiri Opublikowano 17 Stycznia Administrator Opublikowano 17 Stycznia Aktualnie trwa Siódma Wielka Rekrutacja. Jeżeli chcesz kandydować na Admina Serwera - złóż podanie tutaj:
Administrator Nethiri Opublikowano 17 Stycznia Administrator Opublikowano 17 Stycznia *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi