[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów smile. Opublikowano 4 Stycznia [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 4 Stycznia 🔥 Counter-Strike: Source -80% + start NOWEGO serwera CSS FFA! 🔥 Cześć Fragowicze! 👋 Mamy świetną okazję dla fanów Counter-Strike’a oraz ważną nowość z naszej strony. 🎮 Counter-Strike: Source jest aktualnie w promocji -80% na Steam! 💰 Zamiast 45,99 zł zapłacicie tylko 9,19 zł! 🔗 Link do promocji na Steam 🚀 NOWY ETAP w naszej sieci serwerów Po raz pierwszy wystartowaliśmy z serwerem CSS FFA i zapraszamy Was do wspólnej gry oraz pomocy w testach 💪 Chcemy rozwijać serwer razem z graczami — Wasze opinie i obecność są dla nas bardzo ważne. 🌍 IP: 54.37.133.160:27015 / IP DNS: css.fragujemy.com Na serwerze: ✅ dynamiczna rozgrywka FFA ✅ luźna atmosfera ✅ miejsce zarówno dla starych wyjadaczy, jak i nowych graczy CSS ✅ serwer w fazie rozwoju – realny wpływ graczy na jego przyszłość! Jeśli nie masz jeszcze Counter-Strike: Source — TERAZ jest idealny moment, żeby kupić grę za grosze i dołączyć do testów naszego NOWEGO serwera. 🔥 TRZEBA SIĘ SPIESZYĆ, PROMOCJA TRWA DO 5 STYCZNIA 2026 DO GODZINY 19:00! 👉 Wbijajcie, grajcie i dajcie znać, co można poprawić! Do zobaczenia na serwerze 💥🎯 Spoiler @ Nowy Fragowicz @Fragowicz @ Emerytowany Fragowicz @ Elitarny Fragowicz @ Zasłużony Fragowicz @ Legendarny Fragowicz @ Premium @ Donator @ Donator+ @ Sponsor 12 2
Moderator Forum WOJT4NKZ Opublikowano 4 Stycznia Moderator Forum Opublikowano 4 Stycznia Ja już kupiłem jakiś czas temu w tej samej promocyjnej cenie i mimo, że nigdy wcześniej nie grałem w Source to wbiłem na jakieś 20 min zobaczyć jak to chodzi i mogę powiedzieć, że bardzo mi przypominał CSGO, może ktoś też ma takie odczucia. Ogólnie jak na grę, która będzie miała 22 lata w tym roku to wygląda ona bardzo dobrze i o dziwo dość świeżo i mówię to jako gracz CS2, wersji która jest "najświeższa". Ja tam na pewno wejdę na fragowe FFA w CS SOURCE i również zachęcam tych co nie mają tej wersji do kupna. 1
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 5 Stycznia Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia Szczerze to nawet za darmo bym nie odebrała. 1 2 4 1
Sztajer Opublikowano 5 Stycznia [CS 1.6] Starszy Admin ONLY DD2 #02 Opublikowano 5 Stycznia mam i ja Średnio przepadam za ta wersją, ale za taką cenę, żal nie kupić nawet do "kolekcji" 1
[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów smile. Opublikowano 5 Stycznia Autor [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 5 Stycznia Koniec promocji. Jak wróci na pewno Was poinformuję 1 2
Rekomendowane odpowiedzi