mmmmmmmmm Opublikowano 19 Grudnia 2025 Manager Social Media Opublikowano 19 Grudnia 2025 (edytowane) 5 godzin temu, Hrabia napisał(a): Cześć Widuje cie całkiem często na serwerze fajną masz aktywność, jednak przy sprawdzaniu demka napotkałem sie na niezbyt fajne twoje zachowanie a mianowicie strasznie dużo (przynajmniej wtedy) przeklinasz i to co drugie słowo +zdaża ci sie wyzywać graczy oczywiście na voice czacie żeby nie wiedzieli. Jednak wydaje mi sie że stać cie żeby móc chociaz nie co drugie słowo przeklinać przy okazji opanować troche swoje emocje i nie wyzywać graczy, oczywiście to przychodzi z czasem. Na tą chwile jestem na NIE. Odnoszac sie do tego, to masz racje zdarzaly sie takie sytuacje jako gracz, lecz rozdzielam role gracza i role admina i nie przeklinam co drugie slowo mozliwe ze na takie demo trafiles, ale nie jest tak na codzien. Zaczelem nad tym prace nad poprawa toxycznosci do graczy i mniej podchodze tak "tryhardowo" do gierki i bardziej zluzowalem. Bardzo dziekuje za zwrocenie uwagi. Edytowane 19 Grudnia 2025 przez tomSoNN Nethiri, 19 Grudnia 2025 Niepoprawne używanie opcji cytowania. Zapraszam do poradnika:
Rekomendowane odpowiedzi