Miszczu -, Opublikowano 14 Listopada 2025 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2025 Serwer, na którym nadano karę: CS 1.6 asysty Rodzaj kary: ban Powód kary: nie znam Data nadania kary: 14.11.2025 Nick z gry: Miszczu -, Opis zdarzenia: grałem i dostałem bana Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie znam powodu więc nie mogę się przyznać lub nieprzyznać, prosiłbym admina KiKaNN.! Te Ha Ceeee o podanie powodu bana, wtedy będe mógł się odnieść do zaistniałem sytuacji.pozdrawiam
Administrator Główny gtx Opublikowano 14 Listopada 2025 Administrator Główny Opublikowano 14 Listopada 2025 https://bany.fragujemy.com/cs16/bans/48738.html Wystarczy odpalić konsole w csie i już będziesz znał powód..
Administrator Główny gtx Opublikowano 14 Listopada 2025 Administrator Główny Opublikowano 14 Listopada 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi