RekaWatykanu Opublikowano 9 Lipca 2025 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2025 Serwer, którego dotyczy zgłoszenie: Only dd2 #2 Data i godzina zdarzenia: 09.07.2025 | Godzina 22:57-23:10 Nick podejrzanego: DICKBIG.? Steam:ID podejrzanego: STEAM_0:0:420525105 Rodzaj cheatu u podejrzanego: WH, Aimbot Link do dowodu: Cymbał #1 - W pierwszych sekundach klipu można zauważyć jak celownik przeskoczył po konfiguracji cheatów. Po nieudolnej konfiguracji w 0:40 widać jak bohaterowi celowniczek flickuje po nogach. Cymbał #2 - 0:06 celownik lockuje się na nogach. 0:39 ponownie celownik lockuje się na nogach + dochodzą do tego drgania przy strzelaniu. Mam jeszcze dwa klipy z udziałem tego durnia jakby te dwa nie były wystarczające Czas akcji:
Administrator Główny gtx Opublikowano 9 Lipca 2025 Administrator Główny Opublikowano 9 Lipca 2025 Dowodem musi być podane demo HLTV bądź własne (POV).
RekaWatykanu Opublikowano 10 Lipca 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2025 Jeśli klipy robione ze specta we własnej osobie nie są moim POV to nie wiem co ma być. Mam grać i patrzeć ze swojej perspektywy, składać się jak chiński taboret i to nagrywać czy co, bo nie rozumiem. Temat do zamknięcia jak to nie jest dowód. Niech sobie kolega dalej lata.
Administrator Główny gtx Opublikowano 10 Lipca 2025 Administrator Główny Opublikowano 10 Lipca 2025 33 minuty temu, RekaWatykanu napisał(a): to nie wiem co ma być Ma być podany oryginalny link do dema z HLTV którę są dostępne na forum bądź nagrane demo POV (czyli record i nazwa dema w konsoli), czyli czyste surowe demo bez wrzucania go na żadne strony typu youtube, co w tym skomplikowanego? 1
RekaWatykanu Opublikowano 11 Lipca 2025 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2025 Tyle ode mnie. Temat do zamkniecia.
Administrator Główny gtx Opublikowano 11 Lipca 2025 Administrator Główny Opublikowano 11 Lipca 2025 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi