Skocz do zawartości

[ODDZIELONY] Podanie na admina - Aro [C21 H30 O2]

Rekomendowane odpowiedzi

• The Lord Of The Weed
Opublikowano

Ja tyko  raz się wypowiem w temacie, Znamy się  z 15 lat na innych sieciach. Bydgoszcz, Kuleczki, Pobyku... Zawsze moją kandytaturę odrzucałaś. Niestety administracja była przychylna wnioskom.. Czy to na moda czy to na admina zawsze NIE. Czemu sama grając tyle sama nie złożysz podania? Przecież każdy Cię zna od tylu lat. Jesteś aktywną użytkowniczką, co gra w ujj. Na adminkę nadajesz się na 1000%. Krytykowanie innych lepiej Ci idzie niż samoocena. Jak ja Ci nie pasuję od 15 lat na innych forach to to napisz. Zawsze byłaś na NIE ,a było TAK. Nie wiem czy to kryzys wieku średniego czy co.? Raczej nie bo 15 lat temu chyba byłaś młodsza.

Majtol,

To nie miejsce na takie dyskusje, w podaniu nie powinieneś się wypowiadać.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano

Sorki za zbędny spam, ale nie da się przejść obojętnie wobec narzucanego kłamstwa... Nie, nie znamy się 15 lat jak to napisałeś, bo nawet tak naprawdę nic o Tobie nie wiem. Nie będę się tutaj rozwodzić na temat sieci, bo to nie jest miejsce na to. Nie wmawiaj mi, że byłam Tobie przeciwna na sieciach, na których nawet nie grałam 😆 Jeśli chodzi o kuleczki to po przejęciu ich przez pewną osobę zrobiło się tam dno, muł i wodorosty (i tacy jak Ty dostawali tam moda i później czerwonego), nawet nie przypominam sobie, żebym tam była Tobie przeciwna, może byłam, może nie, nie ma to najmniejszego znaczenia. Chodzi o Twój całokształt tutaj, a nie na innych sieciach. Dzisiaj o dziwo po mojej wypowiedzi pojawiłeś się na serwerze, przypadek? nie wiem. Rozumiem, że nie mogę mieć własnego zdania na Twój temat i go wyrazić, bo przecież Cię krytykuję stwierdzając fakty, a Ty zamiast to przyjąć i coś z tym zrobić, wolisz zrobić kontratak w kierunku mojej osoby - słabe. Jeśli masz takie podejście do sprawy to nie wiem jak by to wyglądało, jak byś został adminem - załóżmy, że spotkał byś tutaj osobę, z którą, gdzieś tam kiedyś miałeś jakieś zatargi, coś ze strony tej osoby by Ci nie podpasowało to wydaje mi się, że pewnie (mając władzę) zemściłbyś się na tej osobie, wymierzając tej osobie większą karę - w taki sposób można to odebrać. Poza tym czy tak powinien zachowywać się przyszły potencjalny kandydat na admina? No myślę, że nie... 

Spoiler

ug0CcrV.jpeg

Została wybrana mapa de_belfry... reakcje Aro widać na ss'ie... 

p2adl1E.jpeg

Odnoszę wrażenie, że nie masz totalnie pojęcia o życiu i funkcjonowaniu serwera FFA... 

Moje zdanie co do Twojej kandydatury się nie zmieniło, bo nie mam ku temu powodu, żeby było inaczej. 

Majtol,

Zbędny spam.

• The Lord Of The Weed
Opublikowano

Aktywność można zawsze poprawić. Ale doświadczenie jest inne. To mój ostatni post.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności