Skocz do zawartości

[KOSZ] Odwołanie - krzyk/skrim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karę: 5vs5#2
Rodzaj kary: ban 
Powód kary: no odjebalem generalnie bo dostalem w moim mniemaniu nieslusznego muta i tak sie wkurwilem ze postanowilem wbic z innego konta aby sobie pogadac po prostu go ominal potem dostalem ostrzezenie w postaci muta na tym drugim kontem i stwierdzilem ze wbije z jeszcze innego konta (debil) przyznaje sie do winy i slusznosci kary mam jednak obiekcje co do dlugosci bana poniewaz dostalem perma a jednak przyczynilem sie w stopniu znacznym do banowania uzytkownikow cheatujacych oraz grajacych na altach oraz czas od bana to juz z 2miesiace chyba nie jestem pewien
Data nadania kary: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia

Nick z gry: m (ostatni mialem od chuja nickow) dam linka 
Opis zdarzenia: opisalem juz wyzej ale jakbym mial opisac to doslownie w skrocie to zachowalem sie jak zjeb i dostalem za to surowa kare zaluje swojego zachowania i chcialbym dostac druga szanse i nie wiem jak wykazac wieksza skruche niz po prostu przyznac sie do bledu i po prostu przeprosic za swoje dziecinne zachowanie wiec jesli zauwazyl ktos tutaj jaki kolwiek brak skruchy to przepraszam po prostu taki jestem
Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak 

has, (edytowane)

Proszę poprawić te odwołanie, odpowiadając na punkty wzoru po kolei i klarownie, bo na ten moment to jest jeden, wielki miszmasz.

Edytowane przez has
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Kosza

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności