Pukawson Opublikowano 19 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Administrator Filippa Eilhart napisał do mnie "Jestem tym, który ma Cie w DUPIE i masz KLĘCZEĆ przede mną." W odpowiedzi na to, że pisałem "Kim jesteś żeby mi mówić co mam robić." Dostałem bana na 5h. Nie jestem jakimś gówniarzem i nie pozwolę się tak traktować. Powód bana jest skandaliczny, ja mogę przeczekać sobie te 5h, nie moja strata. Chodzi mi tylko o wyciągnięcie konsekwencji. Nie tylko ja tego dnia zostałem zbanowany. Na mapie nie działał odrzut. Zgłaszałem to i zostałem najpierw wyśmiany bo nazwałem ten problem "kodami", a później jak Filippa Eilhart kazał mi się zamknąć to odpisałem że nie będzie mi mówił co mam robić. Ja nie oczekuję że wy sami "swojego" ruszycie. Zgłaszam sprawę bo będziecie tracić ludzi na serwie przez takich adminów i takie problemy. Liczę że są wśród was ludzie rzetelni. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Pukawson 1 1
Właściciel GET Opublikowano 19 Czerwca 2013 Właściciel Opublikowano 19 Czerwca 2013 Jo? Jesteś tak idiotyczny, że nawet nie potrafisz znaleźć odpowiedniego działu na odwołanie się od bana czy skargi na admina. Proszę: http://fragujemy.com/topic/147-wz%C3%B3r-na-z%C5%82o%C5%BCenie-skargi-na-moderatora/ To była odpowiedź na Twoje zagrywki ;) Zgrywać to się możesz w pubach, nie do mnie. Każdy kto był na serwerze widział co pisałeś i nie będę tych stek bzdur komentował, bo nie moje zdrowie. PS. Punkt reputacji do Grzesnia - całe szczęście, że nie zgodziłem się na jego adminowanie :) Pokazuje idiotyzm ludzi.
Rekomendowane odpowiedzi