-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By B A R D Z O K U L T U R A L N Y
Siemanko,
Przychodzę do was z małym problemem, ponieważ myślałem, że na nowym kompie, to pójdzie w niepamięć, lecz po przegraniu kilkunastu godzin na nim w CS'ka odczuwam dziwne wrażenie iż gdy poruszam myszką podczas gry, odczuwam lekkie nie wiem jak to nazwać "Przycinki?" To mikrosekundowe "pauzy", nie wiem czy ktoś zrozumie o co mi chodzi, ale jest to uciążliwy problem, gdy masz styl powiedzmy dynamicznego gracza, który dużo się porusza podczas rundy, przejdźmy więc do konkretów:
- Monitor 240 hz https://www.x-kom.pl/p/444657-monitor-led-24-acer-kg251qdbmiipx-czarny-240hz.html
Temperatury bardzo niskie podczas gry, poinstalowane sterowniki do kart dźwiękowych, grafiki również najnowsze, na nividi również wszystko pod jak najlepszą wydajność, i tutaj może być zgryz bo słyszałem, nie wiem czy to prawda, że gdy ma się powiedzmy już takie solidniejszy sprzęcior do gierki, gdzie klatkarz nie spada nawet o 60 fps, gdy ma się limit 400 ustawiony przy tam 20 osobach na serwerze taki przykład oczywiście, to że te ustawienia gierki, powinny być wyżej ustawione? Z low na wyższe? Choć nie wydaję mi się, żeby był w tym jakiś sens, ale parę osób się wypowiadało, że niektórym poprawia to wydajność. Komendy również internetu mam dobrze ustawione g-sync OFF, synchronizacja pionowa OFF, z myszką również problemów nie mam bo sprawdzałem na 2 już, jednej starszej G Pro Superlight 3 letniej jakoś, a na razer dseathadder v3 która mam od niedawna, lecz serduszkiem zawsze za Logitechem. Nie dodawałem żadnych komend z przed x lat, które mogły by wpłynąć na wydajność na przysłowiowe "Polepszenie" wydajności, które jak wyczytałem w internecie już dawno nie działa, więc się zastanawiam czym może byc to spowodowane, gdzie podczas tego ruchu myszką FPS, Var ani nic się nie rusza... Nie ukrywam.... Uratujecie mi życie gdy rozwiąże ten problem, bo czas reakcji mi się znacznie poprawi i przestanie mnie to rozpraszać podczas rozgrywki za wszelkie rady B A R D Z O D Z I E K U J E <3
ps. W razie jakichkolwiek pytań, co mam ustawione itp śmiało na wszystko odpowiem jeżeli to w czymś pomoże
Ps. 2x Taka refleksja mnie naszła, czy może to jest spowodowane tą moją dynamiką, że jak bardzo szybko poruszam myszką to sensor może nie nadąża czytać z podkładką myszki? I występuję owa przycinka? A gram na sensie 1.9 inne ustawienia myszy w CS:GO na 0, bo nie chcę z żadną akceleracją ani nic podobnym grać, a i 1000hz myszka tak dla jasności.
-
By [BOT] Fraguś
#
*NEW* 1v1 Challenge Map | 4 Challenges | Compete against your friends 1v1 (Training/Aim) 1v1_stone ARENA MAP
1vs1 cargohall
35 HP
35 HP | Minecraft Map
35hp_aztec_fx
35hp_cell
35hp_gladiators_go_v2
35hp_KuatanPalace
35hp_orange
35hp_Paper
35hp_skyarena_rangers
3on3 Colt Depot
A
Abyss Acceleration Achievement Clusterstruck Aim Course Aim Course 2 Aim Map (Developer Textures) Aim Map | Gamma
Aim USP BlackStudio
Aim Warm-up AK-47
aim_aetherland
aim_ak47_colt
aim_ak47_nuke
aim_ares
aim_asteria
aim_awp
aim_billy
Aim_caz
Aim_Cinek
AIM_COBBLE
aim_deagle_hangar
aim_deagle_jungle
aim_deagle_ultra
aim_deagle_v1
aim_deagle7k
Aim_delux_ak-47
aim_drain
aim_drain
aim_dust2
aim_dust2_awp
Aim_Ecliptic
aim_epro
aim_fn_inferno
aim_fort
Aim_HeadShot aim_headshot_csgo aim_headshot2_csgo aim_icemap_RD
aim_island
aim_jungle
aim_landofheadshot
aim_lostvillage_csgo
Aim_M4A4_AK47
aim_map Aim_Map_3G aim_map_c aim_map_italy
aim_map_training
aim_map_usp_s
aim_map2_go
aim_maximillion_deagle
aim_notsocrazyjump
aim_nq_usp
aim_only_ak
Aim_Phosphor
aim_pistol
aim_proper
aim_redline
aim_redline_dm_e
Aim_Repair
aim_shooting_gallery
aim_shootout
aim_skyline
aim_spacestation04
aim_square
aim_storage
aim_stw_usp_s
aim_sunnyday
aim_syntax_b
aim_tacokvell
aim_train
aim_usp
aim_vli
aim_warehouse
aim_warmup_d
aim_wasteland
aim_westwar_lucker
aim_wildfire
aim_X_speedball_s01
aim_Zig
AimHelp Training Map Animation version fixed
AimShootKill 2 - Weapon training
AK-47_hedshot_carm
AK-M4A4_aztec_carm
All Grenade Achievements
All Weapon Achievements 50+
am_brick
am_lanii
am_marble
am_nuke
am_fg_renuke
am_fg_candy
AWP - INDIA NITROS
AWP Battle
Awp Desert II
AWP DUST TARGET
awp_battle
awp_bureau
awp_dustyard
awp_fort_lego_s
AWP_Gallery
awp_geyser
awp_glass2
awp_inclinc awp_india_skill_pro
Awp_Industry
awp_islands
awp_latvia
Awp_LeetGamerZ_1v1
awp_lego_2015
awp_lego_expert
awp_metro2015
awp_nuke_ramp
awp_obstruct
awp_orange
awp_orangeline
awp_prison
awp_prison 0.6
awp_proxide
awp_rooftop
awp_snow_container
awp_tower_def
awp_trainhard
Awp4one_new_fg
awp4one_v1
B
ba_jail_closed_v2
ba_jail_e-block_fix
ba_jail_mini_gregor_v6
BF3 Caspian Border
bhop_collapse_fix
bhop_eazy_improved
bhop_gottagofast
bhop_japan
Bourg
Bs_sandstorm2
C
Cache - Smoke Practice Calm
Capistrano Night
Cargo
Company
Crash
Crazyjump
Crossfire
cs_house
cs_max_a3
D
de_Bagra de_Capistrano
De_Coldwater
de_disclosure
de_fend
de_fire
de_frost_se
de_Hotel Gellert [original]
de_inferno Banana training
de_mill_ce
de_mojave_beta
de_Port
de_poula
de_pripyat
de_rooftop_terror_final
de_shed
de_shock
de_shorttrain
de_simokitazawa
de_Snowfall
de_sparity
de_subliminal
de_Toscan
de_venezia
de_vo
Deagle inferno style
Deagle_dust_carm
Deathrun_Ecliptic
Dm_BlackMesa
dm_rust_mw2
dm_shipment
DM_Storm
DM_Storm
Dodgeball Gymnasium
Dust 2 - Smoke Practice
Dust 2 2X2
Dust 2 Night
Dust_1v1 v.2
Dust_Italy_2x2
E
Evoled F
Fight (1v1-5v5) Fy_Badlands Fy_deagle_factory_go fy_desert
fy_iceworld_go_v3
fy_jungleworld
fy_snow_dev
fy_switch
fy_tepaneca
fy_tibet
G
gg_4z_texture_arena
gg_4z_texture_shotty
Grenade Arena
I
he_tennis_lost_place
Inferno Smoke Training
Inferno Terrorist Smokes
Inferno Training
J
jb_gk_MasterMati | PublicTest 0.3 K
King Of The Kill Achievement L
Loading Dock M
Map_Aim_Dust
McDonald's
mg_azure
Mirage Bombsite A T Smokes
Mirage Training by Dolnma
MMM | 1vs1 | only ak47
N
Neutron Nuclear Zone O
Orion Overpass Training P
Pool_day
pro_rats_go
R
Rime - Hostage Rescue Map Rising Runoff S
Siege Snow2 2014 (fy_snow2_2014) Super Aim/Reflex Arena surf_lt_omnific_csgo surf_ski_2_go surf_water-run_pb
T
The Pit Timberland Training - Dust2 SiteA
Training - Dust2 SiteB
Training - Inferno SiteA
Training Center 1.5b
training_aim_csgo2
Training: Bot Aim V5
U
usp_bulding_fg
Z
Zoo
-
By seventh
Skarga na:gracza
Dlaczego składasz skargę: ponieważ chciałbym usunąć osoby toksyczne i niepasujące do tej społeczności
Nick z gry: seventh
Nick osoby oskarżonej: goofy, builtdifferently
Data zdarzenia: 29.04.2022
Opis zdarzenia: o godzine +- 18 grałem sobie na serwerze i natknąłem sie na wlasnie goofiego i builtdifferently i z poczatku nic nie bylo ale potem gdy raz zwrociłem im uwage aby zaczeli normalnie grac to zaczeli sie do mnie niestosownie odzywac precyzując to to rasistowsko typu idz dla niemca pale opierdolm, hitlerze jebany itp itd na co im oczywiscie odpowiadałem i próbowalem im przemowic do rozsądku ale oni nie chcieli dojsc do porozumienia i po chwili jeden z nich byl u mnie w teamie a drogi w przeciwnej i wnioskujac z zachowania to siedzieli sobie na dc badz ts i dawali sobie info bo jeden caly czas za mną biegał a drogi po chwili , przybiegal w te miejsce i mnie zabijał i tak bylo kilka razy
Dowód: mam jescze krotki filmik jak za mna biegali i trollowali ale nie wrzuce tego tutaj bo nie wiem jak moge ewentualnie jakos udostępnic na prywatnym yt i dac link
-