Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Imię: Daniel 
Aktualny wiek: 34
Staż gry w Counter-Strike 1.6:  14 +/-

Nick na serwerze: HeTysz is back ;/

Staż gry na serwerze: Nie jestem w stanie do końca określić, ale cos około 2tyg.

Godziny w jakich grasz na serwerze: 10-22

Link do wykresu aktywności na serwerze: [ STATYSTYKI SPRAWDZISZ NA GAMETRACKERZE ]https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=SGVUeXN6IGlzIGJhY2sgOy8%3D&host=54.38.134.9:27015

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: TAK, posiadałem własne serwery i siecie oraz posiadałem dużo adminów na różnych sieciach.
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: TAK 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Generalnie bardzo dużo gram na serwerze pomagając graczom w różnego typu sprawach oraz dużo ludzi prowadzi ze mną dobry kontakt (Można powiedzieć, że dużo osób lubi moją osobę).

Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam:  NIE

Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike 1.6. Mój link do profilu:-

Narazie nie posiadam, ale jeżeli już będzie taka konieczność to zakupie. ( nie posiadam ponieważ grając przez steama mam bardzo wielkie spadki fpsów co przeszkadza mi w rozgrywce.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania

Pozdrawiam Cieplutko :3 

Edytowane przez HeTysz is back
  • Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Siemanko mianowicie sprawa  wygląda tak że.u nas posiadanie steam jest podstawą do obiecia funkcji admina 

Podanie odrzucam na tą chwilę 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoje podanie zostało rozpatrzone negatywnie

Powód: Nie spełniasz określonych wymogów lub potrzebujesz jeszcze więcej czasu by zostać przyjętym

- - -

W dalszym ciągu masz prawo do ubiegania się o stanowisko admina.
Jeśli będziesz chciał to uczynić, rekomendujemy złożenie ponownego podania po upływie minimum 10 dni.

[!] Pamiętaj, że zbyt krótki odstęp czasowy pomiędzy dwoma kandydaturami może skutkować kolejnym, negatywnym rozpatrzeniem Twojego podania!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności