Jump to content

Recommended Posts

Dzień dobry 😊

Wychodzę z zapytaniem do was. Mianowicie, czy jeśli serwer faktycznie miałby powstać to czy byłoby zainteresowanie takowym z waszej strony? Sam ostatnio grywałem na kilku serwerach DayZ na MTA i widzę że popyt nadal jest. Ale tak jak już mówiłem, najpierw trzeba wybadać czy jest tutaj zainteresowanie. 

Dajcie znać reakcjami, komentarzami. Czy bylibyście chętni grać, sprowadzić innych graczy itp. itd. 

• Shoot frag! (+) 2
  • Love Frag (+) 6

pytasz a wiesz 

1 godzinę temu, Aki napisał:

pytasz a wiesz 

To że Ja bym chciał aby taki serwer powstał, to jest oczywiste. Ale pytam ludzi czy również by chcieli. Będą głosy, reakcje, odpowiedzi to będzie można coś myśleć.

Decyzja o popularności serwera zależy od poziomu skryptów, które zostaną zastosowane. Jeśli serwer będzie oparty na przerobionym gamemodzie z internetu, bez oryginalnych i innowacyjnych systemów, trudno będzie utrzymać graczy przez dłuższy czas. Natomiast serwer z oryginalnymi i unikalnymi systemami ma większe szanse na sukces. Początkowo może pojawić się zainteresowanie, jednak trudno jest przewidzieć, czy to wystarczy, aby utrzymać popularność. Trzeba pamiętać, że rynek MTA:DayZ rozwija się bardzo szybko i w 2023 roku poziom skryptów jest znacznie wyższy niż w 2017 roku.

• Shoot frag! (+) 1

Jeśli ktoś jest w stanie stworzyć serwer to czemu by nie spróbować, z pewnością gracze którzy oczekują na fraga by wrócili :)

• Shoot frag! (+) 1

potężna inicjatywa, czekam

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By tr4ker
      Witam , dzisiaj chciałem wieczorkiem postrzelać i ,otóż to wchodze w csa szukam serwera fragujemy 01# a tu nic z tego ponieważ nie ma go. Problem tkwi w tym iż nawet przez connect w consoli jeżeli chce wejść to wyświetla mi że serwer jest wyłączony ( po prostu nie wyświetla informacji ile gra ludzi mapa itd .. ) i nie wiem szczerze co w tej sytuacji zrobić więc proszę o szybką odpowiedź , z góry dziękuje.
    • By [BOT] Fraguś
      [CS 1.6] Głosuj na nasz serwer GUNGAME

Jeśli chcesz nam pomóc w rozwoju tego serwera, głosuj codziennie wraz z innymi użytkownikami i zgarniaj reputację!

Instrukcja głosowania na serwer...

1. Wejdź na stronę -> http://cssetti.pl/serwer/54.38.134.1:27015
      2. Naciśnij przycisk w polu oznaczonym nr 1 - Nie jestem robotem.
      3. Następnie zaznacz przycisk oznaczonym nr 2 - Zagłosuj.

[ UWAGA! ]

1# Głosuj regularnie i zgarniaj repki:
      Każde głosowanie zapewnia dodatkowe punkty reputacji!

2# Głosowanie znajduje się na samym dole:
      Po wejściu w grafikę panel do głosowanie znajdziesz po prawej stronie!

3# Głosować na dany serwer można tylko raz dziennie:
      Istnieje jednak sposób na głosowanie kilkukrotne, co opisuje nasz temat: kliknij by przeczytać poradnik!
    • By protein88
      Cześć.
      Nie wiem jak wam mi to bardzo przeszkadza, spamowanie itp narzucanie skinów czy zmienianie gry oryginalnej przez serwer.

Mam oryginalną grę, a jak wczoraj wszedłem na serwet to zamiast noża miałem co innego.
      Dla mnie to irytujące żeby właściciel czy nie wiem kto zmieniał mi ustawienia gry bez mojej wiedzy.
      Chciałbym mieć możliwość wyboru czy chce grać jak mi ktoś każe czy tak jak mi się podoba.

Wydaję mi się że to dziecinada. Może celownik czy bieganie mi będą zmieniać właściciele.

Jak  bym mógł to wyłączyć?
      Ok są święta rozumiem to niech na mapie zrobią choinkę czy coś a nie żeby zmieniało mi samo ustawienia gry.
      Nie wydaję mi się żeby w cs 1.6 te ruzgi były oryginalne.
      Niedługo to administrator sam za mnie będzie grała ;d czy ten co to wymyślił.

Można to wyłączyć?
      Jak nie ten dział to proszę o przeniesienie.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy