Skocz do zawartości

[KOSZ] SKARGA NA ADMINA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina - Sauri
Dlaczego składasz skargę: Nieuzasadniony BAN

Nick z gry: LeMoN
Nick osoby oskarżonej: ww. Sauri

Data zdarzenia: 08.12.2022 - 18:47:06
Opis zdarzenia: Jest to moja pierwsza skarga , wiec z góry wybaczcie za ewentualne niespójności :) . 

Otóż z  mojej perspektywy wyglądało to tak :  jesteśmy w tt wchodzimy we trzech na gale , czwarty z paką do dolnego ( ok. 20 sek do końca ) . Na bs A chyba 3 ct, a 4 w trupie , Dwóch na A zdjęliśmy , trzeci za bs czeka , paka pada w trupie. Naszych dwóch cofa po pake z gali do dolnego, ja zostaje chwile na gali , potem zeskakuje na ct i lece środkiem na B. Paka wchodzi trupem na B, ja cover z bramy na ct  iiiiiii BAN  :D "  Powod: Niewykonywanie celow mapy " . 

Co prawda nie musiałem tego pisać , w sumie na 30 min Kij tam :) . Jednakże nie przypominam sobie abym dostał tu bana na przestrzeni roku czy dwóch, w każdym razie  można to sprawdzić co tylko dowiedzie, że raczej nie stwarzam problemów:P :)  . W związku z  ww. opisem  nie zgadam się na ciskanie banami w takiej sytuacji   :P:). Pzdr 
Dowód
||| Nick admina: Sauri
||| Powod: Niewykonywanie celow mapy
||| Nalozony: 08.12.2022 - 18:47:06
||| Dlugosc: 30 minut
||| Na: [ ONLY DD2 #02 ] Fragujemy.com :: [RANGI|SKINY|STATTRACKI|ASYSTY] (de_dust2)
||| Musisz poczekac jeszcze: 30 minut
||| Wygasa: 08.12.2022 - 19:17:06
[FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS]
Kicked by Console: "Zostales zbanowany! Sprawdz swoja konsole."
Kicked :"Zostales zbanowany! Sprawdz swoja

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć!

Odwołaj się w tym dziale https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/.

Pozdrawiam!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności