Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 5 Września 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Września 2022 43 minuty temu, grycu.96.pb napisał: Kurwa co zamowienie mam problem??? Pokaż dowod zamawiam usluge vip chyba z 9miesiecy... 2 raz mam problem a ty nie potrafisz mnie nakierowac co mam zrobic... Wmawiasz mi ze co zamowienie ze problem mam... ty masz problem z pomoca... Stalego klienta traktujesz jak smiecia... chcialem sie dowiedziec co mam zrobic, jak nie mam tego folderu... TYLKO tyle. Gram na nosteam. Nie wiem dlaczego nIe powiesz co moge zrobic zeby wszystko było w porzadku... " co teraz np format komputera czy cos" moze nie wiesz... to napisz i problem z glwy... Zawsze chwialilem twoj serwer nic zlego nie pozwolilem o nim mowic... Wszystkich prawie znam i wgl Skoro mamy sie tak pozegnac OK. Miło bylo czesc Dzieki za taka pomoc Pssst. jak kupisz Steam to wszystko działa i nawet hasła nie musisz wpisywać ;^)
grycu.96.pb Opublikowano 5 Września 2022 Zawieszony Opublikowano 5 Września 2022 Pssssssst... Mam steema, CS'a na nim. Nie gram na nim... Wole nosteam. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi