paris StaryPEEK Opublikowano 27 Lipca 2022 Zawieszony Opublikowano 27 Lipca 2022 Prawidłowo uzupełnij wzór jak i przeczytaj wszystko co zamieściłeś. A jeśli chodzi o okulistę to również powinieneś się zgłosić 22 minuty temu, Emilia napisał: wpisz tu swój nick, na którym grałeś na serwerze Emilia 21 minut temu, Emilia napisał: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę 22 minuty temu, Emilia napisał: Wallhack / Aimbot / Cheatujesz - określ powód kary 22 minuty temu, Emilia napisał: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia
Emilia Opublikowano 28 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2022 10 minut temu, paris TwojstaryPEEK = napisał: Prawidłowo uzupełnij wzór jak i przeczytaj wszystko co zamieściłeś. A jeśli chodzi o okulistę to również powinieneś się zgłosić Nie bardzo rozumiem wszystkie dane są podane. Niektore są poprostu na dole. Poprawie żeby były na górze w takim razie
paris StaryPEEK Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Zawieszony Opublikowano 28 Lipca 2022 Godzinę temu, GET napisał: skasować zbędne informacje? A teraz coś świta? 1
Emilia Opublikowano 28 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2022 edytowałem i usunołem to co może wydawać się zbędne 1 1
Administrator Główny gtx Opublikowano 28 Lipca 2022 Administrator Główny Opublikowano 28 Lipca 2022 Nie, nie usunąłeś.. Naprawdę przerasta Ciebie tak banalne zadanie jak usunięcie zbędnych informacji jak np "wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę", dziecko w podstawówce zrobiłoby to szybciej. 2
Emilia Opublikowano 28 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2022 3 minuty temu, gtx napisał: Nie, nie usunąłeś.. Naprawdę przerasta Ciebie tak banalne zadanie jak usunięcie zbędnych informacji jak np "wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę", dziecko w podstawówce zrobiłoby to szybciej. Edytowałem i poprawiłem, aczkolwiek musze stwierdzić że całkowicie zbędne jest dodawanie tych nie potrzebnych informacji we wzorze, czlowiek sie gubi o póznej godzinie, niezbyt też mile zachowanie moderatora forum który pisze takie rzeczy. Przyznaję wkurwiony jestem bo dostaje perma od jakiegoś moda którego nie kojarze,na nowym odwiedzonym serwerze i musze pisać ticketa + okazuje sie że perm jest wszędzie i nie moge sobie pograć na awp 1 1
paris StaryPEEK Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Zawieszony Opublikowano 28 Lipca 2022 Jakie rzeczy ? Czy to moja wina, że musiałeś się poprawiać odwołanie pary razy ? Rozpisze się po południu aby wszystko rozpisać na spokojnie bo jak wiem jest już późna godzina i każdy z chęcią by poszedł spać bądź odpocząć. Dobranoc 2 1
Emilia Opublikowano 28 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2022 1 minutę temu, paris TwojstaryPEEK = napisał: Jakie rzeczy ? Czy to moja wina, że musiałeś się poprawiać odwołanie pary razy ? Rozpisze się po południu aby wszystko rozpisać na spokojnie bo jak wiem jest już późna godzina i każdy z chęcią by poszedł spać bądź odpocząć. Dobranoc chyba nie zrozumiałeś, miałem na myśli komentarz gtx kiedy porównywal mnie do dziecka z podstawowki, to nawet nie było do ciebie ... 1
paris StaryPEEK Opublikowano 28 Lipca 2022 Autor Zawieszony Opublikowano 28 Lipca 2022 Nie dziwię się, że porównuje cię do dzieciaka z podstawówki z względu również na ortografię którą nam zaprezentowałeś 45 minut temu, Emilia napisał: usunołem Nie mam zamiaru się kłócić i denerwować pod koniec dnia. Dobranoc i miłej nocy 2
Emilia Opublikowano 28 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2022 3 minuty temu, Emilia napisał: chyba nie zrozumiałeś, miałem na myśli komentarz gtx kiedy porównywal mnie do dziecka z podstawowki, to nawet nie było do ciebie ... jakbyś przeczytał zdanie " niezbyt też mile zachowanie moderatora forum który pisze takie rzeczy" poprawnie zauważyłbyś że nie jesteś moderatorem forum więc nie do ciebie jest kierowane to zdanie. 1 minutę temu, paris TwojstaryPEEK = napisał: Nie dziwię się, że porównuje cię do dzieciaka z podstawówki z względu również na ortografię którą nam zaprezentowałeś Nie mam zamiaru się kłócić i denerwować pod koniec dnia. Dobranoc i miłej nocy Nie mam zamiaru martwić sie ortografią ponieważ kompletnie mi na tym nie zależy, to nie jest miejsce gdzie bym przejmował sie takimi sprawami 8 minut temu, paris TwojstaryPEEK = napisał: Nie dziwię się, że porównuje cię do dzieciaka z podstawówki z względu również na ortografię którą nam zaprezentowałeś Nie mam zamiaru się kłócić i denerwować pod koniec dnia. Dobranoc i miłej nocy Ty zaprezentowaleś zerowy poziom kompetencji admina, zdolność rozpoznawania cheaterów to jedyna umiejętnosć którą powinieneś posiadać. I nawet tego nie posiadasz 1 1
Zasłużony Fragowicz Nemekku Opublikowano 28 Lipca 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2022 24 minuty temu, Emilia napisał: Śmianie się z ortografii jakby to była jedyna rzecz ważna w tej sprawie. A ty w wiadomościach prywatnych wytknąłeś mi, że autokorekta źle poprawiła mi słowo. HIPOKRYZJA? Jeżeli zachowujesz się tak a nie inaczej, jesteś odbierany jako dziecko, prosta sprawa prawda? Nie wspomnę o tym, że w tych samych wiadomościach z początku byłem chętny do pomocy i napisałem ci, żebyś zważał na język bo może to być wykorzystane przeciwko tobie a ty jak widać nic sobie z tego nie zrobiłeś, więc nie dziw się teraz skąd taka a nie inna decyzja. Napisałem ci również czy słusznie, czy nie słusznie została nałożona na ciebie blokada oceni sędzią ocen, więc czekaj cierpliwie na wynik. Zmieniłem zdanie i jednak pana nie pozdrawiam 1
Emilia Opublikowano 28 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2022 4 minuty temu, Nemekku napisał: A ty w wiadomościach prywatnych wytknąłeś mi, że autokorekta źle poprawiła mi słowo. HIPOKRYZJA? Jeżeli zachowujesz się tak a nie inaczej, jesteś odbierany jako dziecko, prosta sprawa prawda? Nie wspomnę o tym, że w tych samych wiadomościach z początku byłem chętny do pomocy i napisałem ci, żebyś zważał na język bo może to być wykorzystane przeciwko tobie a ty jak widać nic sobie z tego nie zrobiłeś, więc nie dziw się teraz skąd taka a nie inna decyzja. Napisałem ci również czy słusznie, czy nie słusznie została nałożona na ciebie blokada oceni sędzią ocen, więc czekaj cierpliwie na wynik. Zmieniłem zdanie i jednak pana nie pozdrawiam Wytknąlem ci autokorekty bo to TY pierwszy skrytykowałeś mój język w poście, który został wysłany nieprawidłowo. Gubisz się w zeznaniach, nigdy nie zaczynam konfliktu jeżeli ktoś mnie wcześniej nie sprowokuje. Twoja chęć do pomocy skupiała się głownie na tym że napisałeś że wybrałem nieprawidłowe miejsce na post, reszta to tylko i wyłącznie krytyka w moją stronę. To prawda napisałem że administracja z serwera awp 2 jest mniej bystra od tej z awp 1 ponieważ na awp 1 nie zaszła taka nieprzyjemna sytuacja, a gralem tam dość sporo robiąc z niczego top 13, i to zdanie utrzymuje ponieważ jest ono stwierdzeniem faktu. Nie widzę nic obrazliwego w stwierdzeniu że jakiś admin jest mniej bystry od drugiego, zawsze ktoś musi być gorszy żeby inna osoba była lepsza, stwierdzam że admin nie spełnił swojego zadania, miał obserwować i nadawać kary słuszne, więc gdy nie spełnia swoich obowiązków musi się liczyć z krytyką. Napisałem że okulista się przyda dla admina bo niestety jest w tym trochę prawdy. Jeżeli admin kara ludzi za dobrą grę to widać że kompletnie nie nadaje się na to stanowisko. 1
Rekomendowane odpowiedzi