Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawidłowo uzupełnij wzór jak i przeczytaj wszystko co zamieściłeś. ;)
A jeśli chodzi o okulistę  to również powinieneś  się zgłosić 

22 minuty temu, Emilia napisał:

wpisz tu swój nick, na którym grałeś na serwerze Emilia

21 minut temu, Emilia napisał:

wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę

Wallhack / Aimbot / Cheatujesz - określ powód kary

wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia

Opublikowano
10 minut temu, paris TwojstaryPEEK = napisał:

Prawidłowo uzupełnij wzór jak i przeczytaj wszystko co zamieściłeś. ;)
A jeśli chodzi o okulistę  to również powinieneś  się zgłosić 
Nie bardzo rozumiem wszystkie dane są podane. Niektore są poprostu na dole. Poprawie żeby były na górze w takim razie

• Administrator Główny
Opublikowano

Nie, nie usunąłeś..

Naprawdę przerasta Ciebie tak banalne zadanie jak usunięcie zbędnych informacji jak np "wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę", dziecko w podstawówce zrobiłoby to szybciej.

• Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano
3 minuty temu, gtx napisał:

Nie, nie usunąłeś..

Naprawdę przerasta Ciebie tak banalne zadanie jak usunięcie zbędnych informacji jak np "wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę", dziecko w podstawówce zrobiłoby to szybciej.

Edytowałem i poprawiłem, aczkolwiek musze stwierdzić że całkowicie zbędne jest dodawanie tych nie potrzebnych informacji we wzorze, czlowiek sie gubi o póznej godzinie, niezbyt też mile zachowanie moderatora forum który pisze takie rzeczy. Przyznaję wkurwiony jestem bo dostaje perma od jakiegoś moda którego nie kojarze,na nowym odwiedzonym serwerze i musze pisać ticketa + okazuje sie że perm jest wszędzie i nie moge sobie pograć na awp 1

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Jakie rzeczy ? 
Czy to moja wina, że musiałeś się poprawiać odwołanie pary razy ? 
Rozpisze się  po południu  aby wszystko rozpisać na spokojnie  bo jak wiem jest już późna godzina i każdy z chęcią by poszedł spać bądź odpocząć.
Dobranoc  

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 1
Opublikowano
1 minutę temu, paris TwojstaryPEEK = napisał:

Jakie rzeczy ? 
Czy to moja wina, że musiałeś się poprawiać odwołanie pary razy ? 
Rozpisze się  po południu  aby wszystko rozpisać na spokojnie  bo jak wiem jest już późna godzina i każdy z chęcią by poszedł spać bądź odpocząć.
Dobranoc  

chyba nie zrozumiałeś, miałem na myśli  komentarz gtx kiedy porównywal mnie do dziecka z podstawowki, to nawet nie było do ciebie ...

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Nie dziwię się, że porównuje cię do dzieciaka z podstawówki z względu również na ortografię którą nam zaprezentowałeś 

45 minut temu, Emilia napisał:

usunołem

Nie mam zamiaru się kłócić i denerwować pod koniec dnia.
Dobranoc i miłej nocy :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
3 minuty temu, Emilia napisał:

chyba nie zrozumiałeś, miałem na myśli  komentarz gtx kiedy porównywal mnie do dziecka z podstawowki, to nawet nie było do ciebie ...

jakbyś przeczytał zdanie " niezbyt też mile zachowanie moderatora forum który pisze takie rzeczy" poprawnie zauważyłbyś że nie jesteś moderatorem forum więc nie do ciebie jest kierowane to zdanie.

1 minutę temu, paris TwojstaryPEEK = napisał:

Nie dziwię się, że porównuje cię do dzieciaka z podstawówki z względu również na ortografię którą nam zaprezentowałeś 

Nie mam zamiaru martwić sie ortografią ponieważ kompletnie mi na tym nie zależy, to nie jest miejsce gdzie bym przejmował sie takimi sprawami 

8 minut temu, paris TwojstaryPEEK = napisał:

Ty zaprezentowaleś zerowy poziom kompetencji admina, zdolność rozpoznawania cheaterów to jedyna umiejętnosć którą powinieneś posiadać.
I nawet tego nie posiadasz :)

• Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
24 minuty temu, Emilia napisał:

Śmianie się z ortografii jakby to była jedyna rzecz ważna w tej sprawie.

A ty w wiadomościach prywatnych wytknąłeś mi, że autokorekta źle poprawiła mi słowo. HIPOKRYZJA? Jeżeli zachowujesz się tak a nie inaczej, jesteś odbierany jako dziecko, prosta sprawa prawda? Nie wspomnę o tym, że w tych samych wiadomościach z początku byłem chętny do pomocy i napisałem ci, żebyś zważał na język bo może to być wykorzystane przeciwko tobie a ty jak widać nic sobie z tego nie zrobiłeś, więc nie dziw się teraz skąd taka a nie inna decyzja. Napisałem ci również czy słusznie, czy nie słusznie została nałożona na ciebie blokada oceni sędzią ocen, więc czekaj cierpliwie na wynik. Zmieniłem zdanie i jednak pana nie pozdrawiam ;)

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano
4 minuty temu, Nemekku napisał:

A ty w wiadomościach prywatnych wytknąłeś mi, że autokorekta źle poprawiła mi słowo. HIPOKRYZJA? Jeżeli zachowujesz się tak a nie inaczej, jesteś odbierany jako dziecko, prosta sprawa prawda? Nie wspomnę o tym, że w tych samych wiadomościach z początku byłem chętny do pomocy i napisałem ci, żebyś zważał na język bo może to być wykorzystane przeciwko tobie a ty jak widać nic sobie z tego nie zrobiłeś, więc nie dziw się teraz skąd taka a nie inna decyzja. Napisałem ci również czy słusznie, czy nie słusznie została nałożona na ciebie blokada oceni sędzią ocen, więc czekaj cierpliwie na wynik. Zmieniłem zdanie i jednak pana nie pozdrawiam ;)

Wytknąlem ci autokorekty bo to TY pierwszy skrytykowałeś mój język w poście, który został wysłany nieprawidłowo. Gubisz się w zeznaniach, nigdy nie zaczynam konfliktu jeżeli ktoś mnie wcześniej nie sprowokuje. Twoja chęć do pomocy skupiała się głownie na tym że napisałeś że wybrałem nieprawidłowe miejsce na post, reszta to tylko i wyłącznie krytyka w moją stronę.
To prawda napisałem że administracja z serwera awp 2 jest mniej bystra od tej z awp 1 ponieważ na awp 1 nie zaszła taka nieprzyjemna sytuacja, a gralem tam dość sporo robiąc z niczego top 13, i to zdanie utrzymuje ponieważ jest ono stwierdzeniem faktu. Nie widzę nic obrazliwego w stwierdzeniu że jakiś admin jest mniej bystry od drugiego, zawsze ktoś musi być gorszy żeby inna osoba była lepsza, stwierdzam że admin nie spełnił swojego zadania, miał obserwować i nadawać kary słuszne, więc gdy nie spełnia swoich obowiązków musi się liczyć z krytyką. Napisałem że okulista się przyda dla admina bo niestety jest w tym trochę prawdy. Jeżeli admin kara ludzi za dobrą grę to widać że kompletnie nie nadaje się na to stanowisko. 

• Śmiech 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności