olusia 3,530 Posted July 5 Rozpoczęcie wakacji już za nami, co oznacza tylko jedno... Wakacyjny konkurs! Cała administracja, moderacja oraz redakcja ma zaszczyt zaprosić Was - drodzy Fragowicze - do wzięcia udziału w konkursie. Na czym dokładnie polega konkurs? Na pewno nie jest to nic trudnego i wymagającego Waszego wakacyjnego czasu, który zapewne spożytkujecie na odpoczynek i zabawę. Wystarczy pstryknąć parę fotek z wakacyjnych przygód i wrzucić je w tym temacie. Nieważne czy to wypad nad morze, podróż w góry, weekend nad jeziorem czy nawet grill na działce - czekamy na Wasze zdjęcia! Regulamin: 1. Konkurs dostępny jest dla wszystkich użytkowników forum. 2. Limit zdjęć, które może wstawić forumowicz wynosi 3. 3. Zdjęcie pobrane z Internetu grozi dyskwalifikacją. 4. Zdjęcie, które nie przedstawia autora komentarza musi posiadać logo lub znak wodny Fragujemy.com. 5. Warunkiem odbycia się konkursu jest minimalna liczba uczestników wynosząca 10. ! Złamanie któregoś z punktów regulaminu jest równoważne z dyskwalifikacją z konkursu ! Przejdźmy jednak do tej przyjemniejszej części konkursu, czyli do nagród! Nagrody: - myszka Logitech G502 - Steam Gift Card o wartości 40PLN - VIP na wybranym serwerze na okres 4 miesięcy - ranga PREMIUM na okres 3 miesięcy - dodatkowe 75 punktów reputacji - Koszulka Fragujemy.com - Steam Gift Card o wartości 20PLN - VIP na wybranym serwerze na okres 3 miesięcy - ranga PREMIUM na okres 2 miesięcy - dodatkowe 50 punktów reputacji - VIP na wybranym serwerze na okres 2 miesięcy - ranga PREMIUM na okres 1 miesiąca - dodatkowe 30 punktów reputacji - VIP na wybranym serwerze na okres 1 miesiąca - dodatkowe 15 punktów reputacji Dla wszystkich osób biorących udział w konkursie przewidziane jest 10 dodatkowych punktów reputacji! Konkurs trwa od 05.07.2022 do 30.08.2022. Rozstrzygnięcie konkursu przez jury - 31.08.2022 oraz ogłoszenie wyników - 01.09.2022. Zapraszamy do wzięcia udziału i liczymy na Waszą pomysłowość Powodzenia! @ Nowy fragowicz / @Fragowicz / @ Emerytowany Fragowicz / @ Elitarny fragowicz / @ Zasłużony 7 24 3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ruku 1,956 Posted July 23 Wstawiajcie wstawiajcie, ja zacznę łańcuszek. Good luck have fun 1 16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paris TwojstaryPEEK = 30 Posted July 27 Jak szaleć to szaleć !! Good luck Have fun! 2 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
EnteX 47 Posted July 27 A co tam! 😀 Również podzielę się swoimi przygodami z wakacji 😉 (wszystkie zdjęcia pochodzą z jednego wypadu do Jastarni i helu w fokarium) Teraz Twoja kolej na pochwalenie się zdjątkami 😀 3 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kotori 1,196 Posted July 27 Jedno ale takie wsród kukurydzy Król kukurydzy xDD W tle cień siorki 1 10 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marek kejt 275 Posted July 28 Ok, wrzucam swoje foty Monachium, tego roku. Nie daje full rozdzielczości, bo zdjęcia będę dodawać do banków zdjęć Jezeli wygram pierwsza nagrodę, myszkę oraz vipa przekaże na konkurs na serwerach 5vs5 4 17 4 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ruri 2,114 Posted July 30 Moje wakacje: góry, chlanie i najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało. 1 26 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Żywy 972 Posted July 30 Wakacje ze srarsem-19 VID_35560829_105746_417.mp4 3 2 8 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PACIU 4,355 Posted July 31 Na wakacje w tym roku nigdzie nie wyjechałem, ale u babci czuję się jak na wakacjach 2 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sucheusz™ 318 Posted August 2 Nie mam niestety ciekawych zdjęć, łapcie modelke xxl 2 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martyyna 727 Posted August 3 Latko 🤍🤍🤍 I pracka 🥰 Ale sama przyjemność! 2 20 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Who NexT? 143 Posted August 5 (edited) Hiszpania Edited August 5 by Who NexT? 1 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karolina' 80 Posted August 6 Imprezki, morze i góry 😁🤭 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mlody <3. 17 Posted August 7 Tu są zdjęcia z 3 miejscowości/miast, w których byłem w te wakacje a mianowicie : Gąski(woj.zachodniopomorskie), Kielce(woj.świętokrzyskie), Ustronie Morskie(woj.zachodniopomorskie) 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
olusia 3,530 Posted August 7 Jezioro Stryjewo, fotka z urlopu 1 10 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzik! Sz3ryF^^ 456 Posted August 8 Szeryf podróżnik 🤠 8 2 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wojtuś 25 Posted August 8 (edited) Cześć , tutaj lecą moje zdjęcia. Edited August 8 by Anetka123 Błąd 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
FD_GOD 13 Posted Tuesday at 04:48 PM Akurat z wakacji z nad morza, Łapalice śliczna opuszczona budowa Po co strzelać tylko z pikseli jak można i poczuć tą moc 6 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vernon 13 Posted Tuesday at 11:43 PM Sycylia 😉🏖🏝🍹 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites