Skocz do zawartości

sh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie dajcie spokój już z tym (nie) zgłaszaniem gracza odpalonego multi hackiem na sh. Na takich gówniarzy szkoda tracić czasu na pisanie odrębnych tematów. Sprawa była jasna daje cynk i tyle, pisałem jeszcze na pw.

W sumie to oddałem wam przysługę bo z serwera ludzie uciekali, a z administracją kontaktu żadnego. ( mowa o pozostałych, nikt sie nawet nie pofatygował odpalić przeglądarki ani kontaktów z no-steam :D )

Wesołych świąt i mokrego dyngusa.:>

• Właściciel
Opublikowano

Panowie dajcie spokój już z tym (nie) zgłaszaniem gracza odpalonego multi hackiem na sh. Na takich gówniarzy szkoda tracić czasu na pisanie odrębnych tematów.

Na każdej sieci, nie tylko naszej są pewne procedury, do których należy się dostosować. To od woli graczy zależy, czy napisze zgłoszenie czy nie.

Sprawa była jasna daje cynk i tyle, pisałem jeszcze na pw.

Nie, sprawa nie jest jasna. Nie każdy może być wtedy dostępny lub mieć czas, aby wejść na serwer. Zatem co daje taki cynk? Nic, bo przyjdzie później admin, a wszystko może być po fakcie. Natomiast zgłaszając w temacie, podając dowód oraz IP tego sprawcy, możemy go w każdej chwili zbanować, nawet jeśli wyszedł i nie wraca.

W sumie to oddałem wam przysługę bo z serwera ludzie uciekali, a z administracją kontaktu żadnego. ( mowa o pozostałych, nikt sie nawet nie pofatygował odpalić przeglądarki ani kontaktów z no-steam :D )

Dziękujemy za oddanie "przysługi". Jednak prosimy o bardziej rzetelne podejście do sprawy oraz zastosowanie się do procedur.

Wesołych świąt i mokrego dyngusa.:>

Wzajemnie.

Na przyszłość proszę trochę kultury. Nie jesteś anonimowy w internecie, zatem nazywanie mnie słowami niecenzuralnymi może się źle dla Ciebie skończyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności