Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
13 godzin temu, Shu230 napisał:

Dostałem bana dzisiaj tj.27.04 na stałe.

Perma dostałeś tego samego dnia co banicję za blokowanie tj. 25.04

jg9OoVD.png

12 godzin temu, Shu230 napisał:

Wychodzi na to że dzisiejszego bana nawet nie ma w systemie. A grałem dzisiaj byłem pewny że dostałem w powiadomieniu że nie wykonuje celów mapy.

11 godzin temu, Shu230 napisał:

Próbuje powiedzieć że grałem dzisiaj na serwerze zombie mod i żaden monit z banem mi się nie pojawił.

Czyli jak dobrze rozumiem, znów grałeś na aktywnym banie? :fg_face_kappa:

Ucieczka niestety może nie uwierzysz ale mogła być przypadkowa, często nie zwracam uwagi na czat

Nikt w to nie uwierzy bo to słabe wytłumaczenie. Przypadkowe wyjście z serwera w mgnieniu oka, po tym jak admin zwrócił Ci uwagę czy przypadkiem nie masz bana? Tym bardziej, że wyżej w swojej wypowiedzi napisałeś:

Na prawdę zakładając wątek nie sądziłem że grałem na aktywnym banie i nie kojarzę ucieczki przed nim

Próbujesz ugrać coś kłamstwem, a jak zostanie przedstawiony dowód to przepraszasz i Ty nie wiedziałeś, to przypadkowo jakoś, przez co jeszcze bardziej źle to wygląda.

Godzinę temu, Shu230 napisał:

Dostałem jednak kick za nie wykonywanie celów mapy, myślać że był to perm ban.

Jak mogłeś tak pomyśleć skoro odróżniasz kicka od bana, ponieważ wyżej napisałeś:

13 godzin temu, Shu230 napisał:

Na prawdę nie rozumiem o co tutaj chodzi, i jakbym mógł grać na aktywnym banie skoro wchodząc na serwer jest monit że zostało się zbanowany tak jak w tym przypadku.

Na koniec dodam od siebie, że jak czytam...

22 godziny temu, Shu230 napisał:

Dodając jeszcze że jestem nowy na zombie modzie

A dalej...

12 godzin temu, Shu230 napisał:

Nie znam się ale widzę że steam-id są różne.

Jak dobrze kojarzę miałem zamienić się w matke zombie

To w to po prostu nie wierzę.

Zarzucasz @ CRZ , że nie rozumie Twoich wypowiedzi a sam gubisz się w nich, co widać po cytatach wyżej. To odwołanie jest marnowaniem czasu dla Was wszystkich. Ty @ Shu230  świadomie wszedłeś na aktywnym banie więc niezależnie od tego jaki będzie finał odwołania... i tak będziesz dalej grał.

Tylko wtedy nie zachowaj się jak

idiota jebany

I chociaż zmień nick, chyba, że już to zrobiłeś.

Opublikowano

@ Damo  Nie interesuje mnie w co ty wierzysz a co nie, niestety są ludzie, którzy  nie zrozumieją tak prostych rzeczy, tak jak ty.  Nie wiem co próbujesz udowodnić twoim cytowaniem mnie itd. Sprawę kieruje głownie do administracji i prosiłem o wypowiedz administratora. Nie wiem jaki wgl. jest sens że tutaj się pojawiłeś i próbujesz coś mi udowodnić, jak masz czas na takie rzeczy wykorzystaj go w innych celach, niekoniecznie po to żeby komuś dowalić.  Niestety nie jestem w stanie ci tego udowodnić że nie kłamię, ponieważ ty jesteś strasznie profesjonalnym człowiekiem, który nie popełnia błędów. Ciekaw jestem czy ty nie miałeś takich sytuacji. Powtarzam po raz kolejny, czy jest opcja skrócenia aktywnego bana.  Proszę o wypowiedzi tylko i wyłącznie administracji. 

Jeśli nie ma opcji skrócenia bana i zostaje on permamentny, proszę administracje o odrzucenie wniosku. Jeśli rzeczywiście według was zrobiłem coś co zasługuje na bana permamentnego to trudno. Proszę o werdykt. Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
10 minut temu, Shu230 napisał:

@ Damo  Nie interesuje mnie w co ty wierzysz a co nie, niestety są ludzie, którzy  nie zrozumieją tak prostych rzeczy, tak jak ty.

Mnie tym bardziej nie interesuje czy mi w ogóle w cokolwiek wierzysz. Doskonale wszystko rozumiem, problemem tutaj jest Twoje podejście bo pisząc pincet razy przepraszam, w tym przeplatając jakieś kłamstwa, tracą przekonanie.

12 minut temu, Shu230 napisał:

Niestety nie jestem w stanie ci tego udowodnić że nie kłamię, ponieważ ty jesteś strasznie profesjonalnym człowiekiem, który nie popełnia błędów.

A przepraszam, skąd taki ironiczny wniosek skoro jesteś NOWYM GRACZEM, dodatkowo ja obecnie bardzo mało gram na serwerze i nie mieliśmy wcześniej ze sobą w ogóle styczności? Owszem, z @ Konross em miałem.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności