Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 7 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oUcqAKI3EFE
Paciaciak Opublikowano 7 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 7 Marca 2013 U mnie na lekcjach śpiewamy "Jaśko z Fejsbuka" z racji tego, że nasz wychowawca ma na imię Jan i bardzo go to wkurwia, ale Twoje też dobre.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 ja też mam na imię Jan :O
Paciaciak Opublikowano 7 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 7 Marca 2013 Hahahhahahaha następny Jaśko z Fejsbuka. hahahahahhahahahahaa
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 7 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 hahaha :P
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 5 Lipca 2018 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi