A w q Opublikowano 9 Maja 2021 Zawieszony Opublikowano 9 Maja 2021 Serwer, na którym nadano karę: Mirage #1 Nick podczas gry: A w q Nick admina banującego: VetraX Powód bana: Aimlock Wydruk z konsoli: Nie posiadam. Chciałbym dodać że po otrzymaniu bana zapytałem się VetraX'a o powód bo jestem z nim na grupie na steam. Napisał mi dokładnie o jaką akcje chodziło, więc ją od razu tu wkleję i opisze. W skrócie zrobiłem locka celownikiem z b do leddera. Na demku sprawdziłem i faktycznie w miare blisko tego ttka zrobiłem locka, lecz wiedziałem że przeciwnik tam jest. Tak wyglądał ten lock w slowmo i ze zmniejszonym fovem by lepiej było widać: W rzeczywistości wiedziałem że chłop jest w ledderze, ponieważ zbił chwilę wcześniej w nim wenta. Plus słychać dokładnie jego reload. Usłyszeć reload można na tym clipie, a dokładnie na samym jego początku. 1
UnnameD Opublikowano 9 Maja 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2021 A mnie ciekawi kilka rzeczy: 1. Doszły mnie słuchy, że zacząłeś grać w CSa przed operacją Vanguard, która została wdrożona 11 listopada 2014, a Twoje konto istnieje od 20 października 2016. 2. Z mojego researchu wynika to, że w CSGO masz przegrane 2034h. Godziny zliczone w momencie grania na serwerach. Masz prawie 10.000, tak więc wbijane na AFK? Czy na maszynach? 3. Zastanawiają mnie również Twoje skoki w kuchni przez małe okno. Wszystkie skoki, które są przez Ciebie wykonane, są perfekcyjne i wychodzą Ci zawsze. Próbowałem powtarzać to, lecz wychodziło mi raz ja jakiś czas. Ale gdy odpaliłem skrypt na BH (na świeżym koncie), te skoki wyglądały niemalże identycznie jak Twoje. To mnie ciekawi.... 4. Twój styl poruszania się po mapie. Wiem, że można czytać gry na MM'ach, Faceit'ach czy innych meczach 5v5. Ale czytanie co mapę 95% przeciwników, ich pozycji pomimo tego, że się zmieniają czy też timingu wychylania na serwerach społecznościowych jest bardzo ciężkie. Nie chcę nic sugerować (a może jednak chcę ) ale jeśli takie osoby się u nas pojawiały to wychodziło na jaw, że nie grali czysto. Ale do czego dążę. Biegasz po mapie sobie jak sarenka, gdy przeciwników nie ma w okolicy to pozycji nie sprawdzasz za bardzo (być może 6 zmysł). Ale gdy pojawi się sytuacja, że nagle są przeciwnicy to jesteś ostrożny. Sam wiesz już jak to wygląda z innej perspektywy. 5. I ostatnia sprawa. Bardzo często można u Ciebie zauważyć przy strzelaniu full auto, że ten celownik jednak idzie często do góry ponad głowę przeciwnika, lecz głowa i tak wchodzi. Podobnie dzieje się w biegu. Masz bardzo dużą celność w biegu o wiele większą niż inni. 4 2 1 1
A w q Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) Nie mogę edytować wpisu wyżej więc odpowiem tutaj. 1. Skoro doszły Cię takie słuchy to czemu twój informator który Ci to przekazał nie powiedział wszystkiego co mówiłem. Mówiłem że miałem poprzednie konto, mówiłem dokładnie dlaczego je sprzedałem i ile miałem na nim godzin. 2. Twój reserch jest nic nie warty bo sprawdzanie na csgo-stats godzin nie działa od około 3 lat gdy valve wprowadziło możliwość ukrycia godzin. Poza tym, w rozmowie z twoim informatorem również wspominałem że na aktualnym koncie są idlowane godziny do stanu z poprzedniego konta. 3. Ten skok jest banalny. Tym bardziej na 64tick. I nie rozumiem co ma do tego autobh gdzie ten skok nie jest trudny pod względem bh tylko wycelowania idealnie w odpowiednie miejsce. 4. Argument bez pokrycia. 5. Nie wiem jakim cudem celownik podczas fullauto może iść powyżej głowy. Pokaż mi gdzie. Śmieszne że dopiero po około 20 dniach gry na #1, gdzie mnie już widziałeś na samym początku dopiero teraz odważyłeś się odezwać na mój temat. Edytowane 9 Maja 2021 przez A w q 1 1
UnnameD Opublikowano 9 Maja 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, A w q napisał: Śmieszne że dopiero po około 20 dniach gry na #1, gdzie mnie już widziałeś na samym początku dopiero teraz odważyłeś się odezwać na mój temat. Nie, po prostu nie czułem potrzeby takiej wcześniej, ale skoro nadarzyła się teraz okazja to czemu nie. Proszę jedno z kilku demek: Akcje, które mnie zaciekawiły najbardziej. DEMKO Gdy nie ma przeciwników w okolicy to rozglądasz się po miejscówkach baaardzo szybko, lecz gdy ktoś gdzieś czeka wcelowany to od razu zmienia się Twoja taktyka. Te strzały z pistola wyglądają dla mnie troszkę dziwnie, ponieważ czekasz ze strzałem aż przeciwnik znajdzie się pod celownikiem, troszkę zalatuje triggerem. 01:39 - Reakcja bardzo szybka. 03:25 - Wyleciałeś z jungli i zabiłeś kilku przeciwników następnie lecisz na bsa i rzekomo jak napisałeś "sprawdzałeś CT" moim zdaniem to nie wyglądało na sprawdzenie CT. 04:37 - No zauważyłeś ledwo buta i to jeszcze dosłownie przez moment, więc reakcja kozacka, ale i bardzo niestandardowe(zazwyczaj sprawdza się tą miejscówkę, zanim się wyleci przez okno). 05:08 - Wcelowany w exit. Przeciwnik wybiega po granacie. Tutaj nawet na kolorach NVidii bardzo ciężko go zauważyć, ale Ty nie ma z tym problemu. 15:05 - Lecisz z kuchni i nawet nie sprawdzasz pozycji dokładnie, lecisz idealnie pod przeciwników. 28:16 - Trigger jak dla mnie. 30:25 - Nie chcesz wychylić. Ciekawe, że się spodziewasz tam kogoś... I ta reakcja kozacka. PS: Mam jeszcze kilka demek, więc jakby @ Sędzia ocen CS:GO @ Główny sędzia ocen chcielby zobaczyć to mogę podesłać @edit Jutro wrzucę resztę i dodam porównanie Edytowane 9 Maja 2021 przez UnnameD 3 1
A w q Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) Godzinę temu, UnnameD napisał: zazwyczaj sprawdza się tą miejscówkę Zarzucasz mi wh, po czym jak czegoś nie sprawdzę gdzie jest gość to wypunktowujesz xd Tego zioma było widać minimum półmodelu, więc i na radarze się pojawił. 5:08 Chłopa widać i słychać. 15:05 Lecę tak za każdym razem gdy zajmuje B i nawet na tym demku są tego przykłady. 28:16 Chłop wychylił zdążył oddać strzał, gdy wraca ja w niego strzelam nazywasz triggerem? XD 30:25 Boje się wychylić może dlatego że leżał tam długo smoke, pełno ctkow słychać na bs, a ja mam awp? 3:25 Lece na fragi sprawdzając wszystko na szybko by jak najwięcej zabić. Większość nawet w plecy zabić nie może więc mogę na to sobie pozwolić. Jeszcze jakbym wychodził idealnie w Ciebie w celowany to spoko, ale ja tu nawet musiałem przeciągać by Cię zabić xd Edytowane 9 Maja 2021 przez A w q 2 1
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 10 Maja 2021 [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 10 Maja 2021 Trochę w szoku jestem,że koleś wyłapał bana dopiero po trzech tygodniach. Po pierwszym jego dniu na tym serwerze było oczywiste z kim mamy do czynienia. Oczywisty odpaleniec i jak dla mnie nie powinno być nawet mowy o jakimkolwiek UB. Koleś na każdej mapie biega na czilku nie rozglądając się nawet( Oczywiście jak żadnego enemy nie ma w pobliżu). Wręcz przeciwnie jak przeciwnicy są niedaleko. Wtedy poziom skupienia i rozglądania się level expert. Śmieszny gość. I tak jest praktycznie za każdym razem. "Ale czytanie co mapę 95% przeciwników, ich pozycji pomimo tego, że się zmieniają" - dokładnie. Za sam skrypt auto BH powinien wylecieć na zawsze. Widać to gołym okiem. Zresztą, na serwerze jakiś czas temu był podobny przypadek z typem co leciał na auto BH ustawionym pod klawisz. Taka sama sytuacja i koleś wyleciał z permem. Dobry movement pozwala mu się całkiem nieźle kryć. Ale jak widać gość nie zna umiaru i wpadł biedaczek Zastanawia mnie również jeden fakt. 10 000 godzin, niby taki pro player a level na faceicie 6 ? Tak,tak wiem co napiszesz. " NIE GRAM FACEITÓW" Ale jednak ostatnio parę meczyków tam miałeś i kiepsko wychodziło. Nie grasz fc bo strach tam tego używać? No powiedz śmiało co tam na FFA załączasz. Skeet? Czy może jeszcze coś nowszego? Żałuję,że nie mam demek z Twoich pierwszych dni na mirku. Tam to dopiero działy się cuda. Oczywisty cziter. PS. Póki nadarza się okazja i temat otwarty i nie muszę zakładać nowego to coś dodam. W jego pierwszych dniach na serwerze zaczął wyzywać i obrażać. Po zwróceniu mu uwagi żeby zajął się sobą odpowiedział mi bardzo grzecznie i kulturalnie " Zamknij mordę śmieciu jebany" . Obiecałem mu za to bana na co najmniej tydzień ale jakoś nie chciało mi się tematu zakładać. Teraz to już nieistotne. Ale napisałem tylko tak żeby sędziowie ocen nie mieli wątpliwości co z tym delikwentem zrobić 2 4
UnnameD Opublikowano 10 Maja 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2021 Co do 1szego filmiku. Jesteś tak zaawansowanym graczem, że słyszysz każdy szczegół w grze? Nie wydaje mi się (Tymbardziej, że jest to serwer uproszczony) Teraz coś wam pokażę. Porównanie jego filmiku na którym widać najprawdopodobniej AutoRecoil. JEGO FILM: MÓJ FILM Z NORMALNYM FULL AUTO I PORÓWNANIE Z WŁĄCZONYM AutoRECOIL. Reszta demek, które miałem rozpisane: DEMKO 02:14 - Wybiega z rampy i po chwili dostaje flasha. Mimo to, idealnie wie gdzie podlecieć i gdzie wycelować, aby zabić przeciwnika. 04:27 - Sprawdza pozycje gdzie ktoś stoi, a reszta? Nie sprawdzona 05:30 - Wbiega CT, dostaje flasha i się odwraca. Większość graczy wylatuje wcelowanych na maxa do prawej. Ale nie on. 06:44 - Biegnie sobie wyskakuje przez okno, ale nie sprawdza jednak fotela w apartach.. 15:17 - Zalatuje aimlockiem... 20:50 - Akcja trochę podchodzi pod triggerbota. Nie strzela póki celownik nie znajdzie się na ciele. 21:40 - Zabija zza palących po czym podlatuje obok schodów cofa się pod standard i oczywiście kill. Nie sprawdza pozycji w normalny sposób wychylając np. na standard, tylko od razu wlatuje w przeciwnika. 22:00 - Słyszy kolesia z kuchni i zabija. Kolesia z okna trochę za szybko moim zdaniem. I znowu ten skok... 24:08 - Ciekawy ten flick... 27:20 - Wylatuje z pałaców zabija przeciwnika z boxów na standardzie i strzela się z przeciwnikiem na ninjy, lecz ciągle patrzy pod drewnem. Po chwili przeciwnik z ninjy podchodzi na blisko i leci od razu prefire. Następnie nasz delikwent nie mając pojęcia o przeciwniku pod drewnem leci po niego. Tłumaczy, że na clipie molo odbija się od draby, ale ewidentnie widać że molo odbija się od ściany z jego lewej strony. DEMKO 12:10 - Ławka za BSem, Tutaj wleciał TriggerBot moim zdaniem. 16:45 - Leci na zakręcie i rzuca sobie flasha. Prawie zawsze wychyla razem z flashem, lecz tutaj pewnie wiedział, że na blisko jest przeciwnik... POBIERZ 06:55 - Tutaj przykład taki, że gdy nikogo nie ma na carze to leci sobie w najlepsze, a wcześniej jak biegł to uważał tam jak ktoś był. 09:09 - Strzela w smoke do prawej strony, nagle przeciwnik wybiega bardziej na lewo to kolega zmienia pozycje celownika od razu. 11:15 - Zobaczył przeciwnika we wnęce na jungli, więc próbuje go picknąć, ale za 3cim razem już jest pewny, że przeciwnik pleciał na lewo??? 13:32 - Nie mam pytań... 13:45 - Hmmm, te no scopy moim zdaniem wyglądają nie randomowo, tylko jakby przycelowywał sobie. 17:13 - Nawet nie widział chłopa na rampie. 23:22 - Reakcja na prawdę świetna. 24:26 - Zaczyna strzelać zanim zauważył przeciwnika. 29:45 - Leci sobie nie wychylając na miejscówki w których moze być przeciwnik bo wie, że nie ma go tam. Gdy się zbliża do przeciwnika nagle baa już wie. 31:25 - Moim zdaniem 100% triggerbot W sumie nie mam już nic do powiedzenia. Tyle ode mnie. Zapraszam do lektury. @ Główny sędzia ocen @ Sędzia ocen CS:GO 2 1 2
A w q Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) 28 minut temu, UnnameD napisał: 27:20 - Wylatuje z pałaców zabija przeciwnika z boxów na standardzie i strzela się z przeciwnikiem na ninjy, lecz ciągle patrzy pod drewnem. Po chwili przeciwnik z ninjy podchodzi na blisko i leci od razu prefire. Następnie nasz delikwent nie mając pojęcia o przeciwniku pod drewnem leci po niego. Tłumaczy, że na clipie molo odbija się od draby, ale ewidentnie widać że molo odbija się od ściany z jego lewej strony. Jak ty wpisujesz takie akcje to jedno wielkie XD Sam wiesz dokładnie że molo poleciało spod drewna i ryczysz że później cały czas to miałem w pamięci. Jeszcze piszesz że widać że odbija się z lewej strony XDDDDDDDDDDDD Jakie ty masz w takim razie pojęcie o grze, skoro dokładnie słychać, a później widać skąd leci to molo XDDD Reszty to mi się nawet nie chce patrzeć jak widzę że takie akcje rozpisujesz XDDDDD 28 minut temu, UnnameD napisał: 04:27 - Sprawdza pozycje gdzie ktoś stoi, a reszta? Nie sprawdzona Chłopie po co mam sprawdzać pod drewnem skoro wiem że przebiegł tam tylko jeden gość. Mam dobrego respa i jeszcze do tego vipa więc jak peekuje to albo bede slyszal ct na standardzie lub drewnie, albo jeśli będą iść na walku to będę ich widział. 28 minut temu, UnnameD napisał: 05:30 - Wbiega CT, dostaje flasha i się odwraca. Większość graczy wylatuje wcelowanych na maxa do prawej. Ale nie on. Kolejna zwykła akcja naciągana by tylko dowalić więcej czasów. Co w niej jest nie tak? Słyszę że typ rzuca flasha, tym bardziej że go miał w ręce wcześniej to się odwracam i spodziewam peeku. 26 minut temu, UnnameD napisał: 06:44 - Biegnie sobie wyskakuje przez okno, ale nie sprawdza jednak fotela w apartach.. Po co mam marnować czas na sprawdzanie miejsca które mi nie grozi skoro leży tam smoke XD To samo było w twoim poście wyżej. "Nie sprawdzasz fotela" tylko że wtedy tam ktoś był i też miałeś problem więc zdecyduj się XD 29 minut temu, UnnameD napisał: 15:17 - Zalatuje aimlockiem... Ty chyba nie wiesz co to aimlock jest w takim razie. 31 minut temu, UnnameD napisał: 20:50 - Akcja trochę podchodzi pod triggerbota. Nie strzela póki celownik nie znajdzie się na ciele. Rozumiem że Ciebie nie obchodzi czy masz celownik na typie czy nie strzelasz gdziekolwiek XD 33 minuty temu, UnnameD napisał: 21:40 - Zabija zza palących po czym podlatuje obok schodów cofa się pod standard i oczywiście kill. Nie sprawdza pozycji w normalny sposób wychylając np. na standard, tylko od razu wlatuje w przeciwnika. Ta sama sytuacja co wyżej przy 4:27. 34 minuty temu, UnnameD napisał: 22:00 - Słyszy kolesia z kuchni i zabija. Kolesia z okna trochę za szybko moim zdaniem. I znowu ten skok... Proszę Cię jeśli to dla Ciebie jest za szybko to masz małe umiejętności. Zapraszam na mapke z kropeczkami by porównać relfeks. 36 minut temu, UnnameD napisał: 24:08 - Ciekawy ten flick... Całkowicie normalny Reszty nawet nie chce mi się oglądać bo rozpisujesz te akcje na siłę, tylko żeby coś było. Akcje są proste do wyjaśnienia i zrozumienia. Powodzenia Edytowane 10 Maja 2021 przez A w q 1
UnnameD Opublikowano 10 Maja 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2021 2 minuty temu, A w q napisał: Jak ty wpisujesz takie akcje to jedno wielkie XD Sam wiesz dokładnie że molo poleciało spod drewna i ryczysz że później cały czas to miałem w pamięci. Jeszcze piszesz że widać że odbija się z lewej strony XDDDDDDDDDDDD Jakie ty masz w takim razie pojęcie o grze, skoro dokładnie słychać, a później widać skąd leci to molo XDDD Reszty to mi się nawet nie chce patrzeć jak widzę że takie akcje rozpisujesz XDDDDD Ale to Ty tłumaczysz, ze molo odbiło się od draby i leciało spod drewna, a ja CI pokazuje, że nie i ze odbiło się od ściany bo było rzucane z BSA ze skrzynki. Nie da się rzucić molo spod drewna tak aby odbiło się od 2 ścian. Jest to moja ostatnia wypowiedź w Twoim kierunku. Nie musisz się odnosić do mojej odpowiedzi jak i bronić się przed rozpisanymi akcjami. Sędziowie zweryfikują. Pozdrawiam. 1
Darkness.#exe Opublikowano 10 Maja 2021 Zawieszony Opublikowano 10 Maja 2021 Demko# 1 01:39 - Sytuacja na B, lecisz apsami nie sprawdzasz miejscówki przy fotelu, albo poszło info z Tsa możesz wbiec bo czysto na blisko i wyskakujesz przez okno i nagle szybka reakcja Boga, specjalnie sprawdziłem 1/4x i dziwnie tym celownikiem szarpie na HS. 03:25 - Wybiegłeś z jungli po kilach i nagle reakcja Boga jakbyś dostał info na TS, uważaj bo jest na fireboxach i nagle peek i bania, ale kto tak peekuje ja się pytam? 04:37 - Tutaj jest reakcja Boga, aż mi dech zaparło jak go zabiłeś a ledwo co widziałeś? 15:05 - Sytuacja jest dla mnie ciekawa że nie sprawdzasz miejscówek ale wychylasz idealnie na przeciwników czyżby info TS? 28:16 - Fajny przeskok celownika, szarpneło i skończone dzieło, fajny triggerbot Demko #2 02:14 - Sytuacjia z rampy i idealnie wiesz gdzie się wcelować 06:44 - Nawet nie sprawdzasz miejscówki a jedzie dalej przez okno, a zawsze dany gracz może zajmować tą miejscówkę 15:17 - Coś mi tu śmierdzi... Czyżby AimLock dziwnie się lokuje. 20:50 - TriggerBot. 21:40 - Nie sprawdza pozycji wgl, a wyjeżdza na przeciwnika, możliwe że poszło info na ts. 22:00 - Dziwny ten przeskok, ale dodam jeszcze tak. Skok bardzo ciekawy czyżby AutoBH. Dodam że w całości nie ma szans żeby 100% cały czas jechać na BH. 24:08 - Sprawdziłem 1/4x i dziwnie wygląda ten flick z przedskokiem.... Moim zdaniem używasz zewnętrznego oprogramowania który jest słabo skonfigurowany cheat pod kątem AutoRecoila oraz dodam Triggerbota i AutoShoota. Strasznie tym celownikiem trzęsie jak pijak po bregdensie. Proszę jeszcze innych sędziów o rozpiskę Na zakończenie dodam dostawał bany na innych serwerach gdzie za to samo dostaje u nas bana coś jest na rzeczy. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam Motive. 7 1 1
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 10 Maja 2021 [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 10 Maja 2021 Nie mogę edytować poprzedniej wiadomości. Pozwolę sobie dodać jeszcze jedną rzecz. Jego konto istnieje od 2016 roku. https://steamcommunity.com/id/Aweczekbot22 <--------- Jego stare konto na którym dostał VACA 2250 dni temu, czyli +/- 6 lat temu. Wszystko się zgadza. Zaraz po otrzymaniu VACA na starym koncie założył nowe a mówi że sprzedał dawne konto. Mhmm No i jeszcze proszę zerknąć na 31:25 na demku podanym przez Unnameda. Stu procentowy triggerbot.. To wszystko i proszę wybaczyć za spam 5
A w q Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) 15 minut temu, laleczka napisał: Nie mogę edytować poprzedniej wiadomości. Pozwolę sobie dodać jeszcze jedną rzecz. Jego konto istnieje od 2016 roku. https://steamcommunity.com/id/Aweczekbot22 <--------- Jego stare konto na którym dostał VACA 2250 dni temu, czyli +/- 6 lat temu. Wszystko się zgadza. Zaraz po otrzymaniu VACA na starym koncie założył nowe a mówi że sprzedał dawne konto. Mhmm No i jeszcze proszę zerknąć na 31:25 na demku podanym przez Unnameda. Stu procentowy triggerbot.. To wszystko i proszę wybaczyć za spam Człowieku, 2250 dni to PONAD 6 lat. Moje akutalne konto nie ma nawet 5 lat. Bym czekał półtora roku by założyć nowe? XDDDDD Ofc to konto które wysłałeś jest moją własnością. Tak samo jak inne konta Aweczekbot (wystarczy zmienić numer w id) które były za dawnych czasów podpiente pod boty. Edytowane 10 Maja 2021 przez A w q
cry ¿ Opublikowano 10 Maja 2021 Wykluczony Opublikowano 10 Maja 2021 11 minut temu, A w q napisał: podpiente ^ Muszę poprawić, podpięte. A też się wypowiem, stary mając firmę z produkcją maseczek "LodzPharma" kłócisz się o unbana, oraz popełniasz błędy? Twoja kierowniczka jeździ G-Klasą, w dodatku brabusem, a ty nie możesz znieść, że dostałeś perma? Tak jak @ UnnameD porównał Auto-Recoila. Z jakiego powodu Ci się trzęsie cały ekran, mięśnie mogą zapamiętywać ruchy, ale chyba nie jesteś tak zbudowany, aby się ekran trząsał lewo-prawo. Ja mając maszyny do produkcji maseczek za 3 bańki, w chuj obrotu miesięcznego, kierowniczkę z G-Klasą, [BRABUSEM!!!], mając zaledwie 20lat! Zmieniłbym po prostu sieć, ale czekam niecierpliwie na rozwój sytuacji, czy oficjalnie posiadasz jakieś cheaty czy nie? Pozdrawiam, Cry! 3
A w q Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) 7 minut temu, cry ¿ napisał: ^ Muszę poprawić, podpięte. A też się wypowiem, stary mając firmę z produkcją maseczek "LodzPharma" kłócisz się o unbana, oraz popełniasz błędy? Twoja kierowniczka jeździ G-Klasą, w dodatku brabusem, a ty nie możesz znieść, że dostałeś perma? Tak jak @ UnnameD porównał Auto-Recoila. Z jakiego powodu Ci się trzęsie cały ekran, mięśnie mogą zapamiętywać ruchy, ale chyba nie jesteś tak zbudowany, aby się ekran trząsał lewo-prawo. Ja mając maszyny do produkcji maseczek za 3 bańki, w chuj obrotu miesięcznego, kierowniczkę z G-Klasą, [BRABUSEM!!!], mając zaledwie 20lat! Zmieniłbym po prostu sieć, ale czekam niecierpliwie na rozwój sytuacji, czy oficjalnie posiadasz jakieś cheaty czy nie? Pozdrawiam, Cry! Piszesz o tym jakbym się tym chwalił na prawo i lewo. A sam o to wypytywałeś przez półtorej mapy to Ci odpowiadałem. A kłócę się bo mam do tego prawo. I chce udowodnić swoją racje. Dziwnym trafem grając codziennie ze mną na serwerze dopiero teraz po jednym porównaniu jesteś w stanie stwierdzić że ekran się trzęsie i nie dostrzegałeś tego przez 3 tygodnie mnie oglądając. XD No brawo tylko mogę napisać. Edytowane 10 Maja 2021 przez A w q
cry ¿ Opublikowano 10 Maja 2021 Wykluczony Opublikowano 10 Maja 2021 Teraz, A w q napisał: Dziwnym trafem grając codziennie ze mną na serwerze dopiero teraz po jednym porównaniu jesteś w stanie stwierdzić że ekran się trzęsie i nie dostrzegałeś tego przez 3 tygodnie mnie oglądając. XD Widzę, że czegoś nie rozumiesz. Fragujemy to nie jest taka sieć, gdzie po jednej akcji wyrywasz bana. Zbieraliśmy dużo demek z twoich rozgrywek na mirku i szukaliśmy ciekawych akcji, które dowodzą, że jesteś odpalony. Nagle zaczął się temat, to się śmiejesz, że po tak długim czasie reagujemy... Po drugie, nie zanegowałeś nic nt. auto recoila. + nie mając dobrego argumentu zaczynasz dopisywać "XDDDD". Nie wiem co to ma znaczyć, nie umiesz się dobrze wytłumaczyć to nie odpisuj. A może, zamiasat cheatów siedzisz ze swoim przyjacielem @ AyPee na tsie i dajecie sobie info. [?] 1 2 1
A w q Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 10 Maja 2021 2 minuty temu, cry ¿ napisał: Widzę, że czegoś nie rozumiesz. Fragujemy to nie jest taka sieć, gdzie po jednej akcji wyrywasz bana. Zbieraliśmy dużo demek z twoich rozgrywek na mirku i szukaliśmy ciekawych akcji, które dowodzą, że jesteś odpalony. Nagle zaczął się temat, to się śmiejesz, że po tak długim czasie reagujemy... Po drugie, nie zanegowałeś nic nt. auto recoila. + nie mając dobrego argumentu zaczynasz dopisywać "XDDDD". Nie wiem co to ma znaczyć, nie umiesz się dobrze wytłumaczyć to nie odpisuj. A może, zamiasat cheatów siedzisz ze swoim przyjacielem @ AyPee na tsie i dajecie sobie info. [?] Jak poczytasz wszystkie moje wpisy wyżej bo zauważyłbyś że "XDDD" jest pisane po lub przed moim argumentem, a nie w zamian. Nie zanegowałem nic bo co mam Ci na ten temat napisać. UnnameD wstawił porównanie Spraya na daleko ze spreyami po 3-5 kul i jednym dłuższym na blisko, w którym już ekran się również trzęsie. Na moim clipie - Przy strzelaniu długiego fullauto trzęsie się. Na gościa który jest na drewnie, nie trzęsie bo jest tylko 7 kul. Na porównaniu - Przy strzelaniu długiego fullauto bez autorecoila również się trzęsie, a przy strzelaniu burstów nie. So...
Administrator Główny gtx Opublikowano 10 Maja 2021 Administrator Główny Opublikowano 10 Maja 2021 Minęło już grubo ponad 24h, a ja nadal nie widzę wypowiedzi admina banującego. @ VetraX 2
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 11 Maja 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2021 Witam, Bana otrzymałeś za konkretnie tą pierwszą sytuację, którą podesłałeś. Chyba nie jest to dziwne, że wzbudziło to moją wątpliwość? Tak naprawdę z rozpisaniem demka wyręczył mnie @ UnnameD , za co serdecznie dziękuję, więc ciężko mi cokolwiek więcej napisać. Na pewno zwróciłbym uwagę, na movement, który jest niemal idealny. Pozdrawiam! 2
Administrator Główny Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gtx Opublikowano 12 Maja 2021 Administrator Główny Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Maja 2021 No to lecimy z tematem, ale lektury nie będzie, ponieważ oprócz dema przeszukałem też co nieco i szybciutkie rozpatrzenie będzie. Nie będę rozpisywał dem na Ciebie tak jak to zrobili wyżej, bo mija się to z celem - Twoje odwołanie i gra to tak samo jakbym oceniał darealsxn aka buźka, czyli dno. Pierwsze demo wstawione przez @ UnnameD mi wystarczyło i reszty nie mam zamiaru oceniać i marnować swojego czasu, ale żeby nie było tylko moich suchych faktów, to podeśle jeszcze parę ciekawych rzeczy. W dniu 10.05.2021 o 14:25, A w q napisał: Człowieku, 2250 dni to PONAD 6 lat. Moje akutalne konto nie ma nawet 5 lat. Bym czekał półtora roku by założyć nowe? XDDDDD A ile tych kont masz? Bo ja na szybko znalazłem cztery Twoje konta, z czego trzy są wysłane na VACACJE. VACACJE NR 1 VACACJE NR 2 VACACJE NR 3 które były cztery dni temu, ups =D I czwarte Twoje konto aktualne na którym jeszcze nie ma VACACJI. I dalej - awq1337 - pierwszy ban innej sieci i kolejny ban (znów inny sid) A w q - 1:1:602995157 I na sam koniec mała ciekawostka która otrzymałem prywatnie od jednego z naszych opiekunów - sety do mh / smuteczeq Nie muszę chyba dodawać, że oczywiście ban zostaje - teraz możesz spokojnie wrzucić kolejny film jak to fragujemy bezpodstawnie banuje i się nie zna. Miłego dnia. 5 1 17
Administrator Główny gtx Opublikowano 12 Maja 2021 Administrator Główny Opublikowano 12 Maja 2021 Twoje odwołanie zostało odrzucone Powód: Nadana kara za używanie oszustw jest słuszna - -- [!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, prosimy o zgłoszenie do Opiekuna Sędziów, który ponownie rozpatrzy Twoje odwołanie! 2 1
Rekomendowane odpowiedzi