WIEM ZE TY NIE WIESZ Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zawieszony Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) kupilem rangi a ich nie dostalem kupywalem na nick i haslo i ich nie dostalem Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez WIEM ZE TY NIE WIESZ
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Chodzi Ci o fragi w sklepie aby kupić vipa?
WIEM ZE TY NIE WIESZ Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 1 Kwietnia 2021 nie kupilem fragi ale nie dostalem rang ktore kupilem
WIEM ZE TY NIE WIESZ Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Godzinę temu, chicken napisał: Chodzi Ci o fragi w sklepie aby kupić vipa? nie chodzi mi o to ze nie dostalem zakupionych rang mimo ze zrobilem wszystko dobrze
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @ WIEM ZE TY NIE WIESZ wszelkie sprawy związane ze sklepem, zakupionymi usługami itd. załatwiamy w tym dziale -> https://fragujemy.com/forum/395-cs-16-csgo-wsparcie-techniczne/ 1
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi