Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Firma Valve wydała nową aktualizację dla CS:GO, która wprowadza kilka zmian m.in do gry z pistoletami. Ostatni update miał miejsce w styczniu, gdzie zostały zmniejszone obrażenia zadawane przez popularnego "digla". Teraz Valve postanowiło nieco zwiększyć zasięg broni. Zmiany dosięgnęły także dwóch innych pistoletów. Skuteczność zasięgu P250 została zmiejszona, jeżeli chodzi o Glocka to nieznacznie podniesniony został recoil w trybie burst.

Kompletny dziennik aktualizacji:

- Deagle - zwiększenie skuteczności zasięgu.

- P250 - zmniejszenie skuteczności zasięgu.

- Glock - podniesienie recoila w trybie burst.

- Dodanie komendy "sv_workshop_allow_other_maps", dzięki czemu gracze przy pustym serwerze będą mogli zmieniać mapę.

- Dodanie opcji "Max Acceptable Matchmaking Ping", która pozwala ustalić dopuszczalny ping wyszukiwania serwerów w systemie rozgrywania meczy rankingowych bez użycia konsoli.

- Serwery korzystające z listy map nie będą wyświetlały uruchomionej mapy jako de_dust.

- Dodanie komendy "mp_death_drop_c4", która określa, czy bomba jest podatna na upuszczanie.

- Naprawienie bugu, który uniemożliwiał upuszczenie bomby na Demolce.

- Dodanie opcji wyświetlenia publicznych gier w przeglądarce map warsztatowych.

- Naprawienie bugu, który pokazywał na radarze miejsce, gdzie znajdował się dany gracz, którego obserwowaliśmy po śmierci.

- Naprawienie problemu z mapcycle, gdy serwer uruchamiał mapę z poza aktywnej grupy map lub kolekcji.

- Mapy z "warsztatu" nie wyświetlają przedrostka "workshop" w nazwie mapy przy przeglądaniu serwerów.

- Naprawienie przetwarzania efektów typu "rozmycie" w momencie, kiedy poziom zmienia na nową mapę, jeżeli nowa mapa nie zawiera jednostki postprocess_controller.

- Poprawienie kilku komend sv tak, aby mogły być wykonywane przy użyciu plików konfiguracyjnych map.

- Naprawienie obrazów radarowych tak, aby ładowanie map nie było pokazywane na ekranie.

- Naprawienie exploitu interpolacji z fikcyjnym wyświetlaniem paramterów update rate.

- Naprawienie regresji, gdzie stare pliki protocol buffers nie pozwalały na odtworzenie dema.

- Mapy pierwszy raz subskrybowane będą podświetlane jako NEW w UI.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Widzę, że się postarałeś. Masz browara :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hahahahahaha!!! Wiedziałem, że to było specjalnie, aby zwalić CS-a po to, aby się przenieść na CS:GO.

W sumie to dopiero już 2 aktualizacja. Pierwsza była w styczniu a druga przedwczoraj. Wprowadzają szereg aktualizacja pewne dla tego, że gracze na całym świecie spamują na Valve i głównej stronie CS;GO iż nie ma dużo rzeczy, które by przypominały dawnego CS. Zapewne starają się o to gracze.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z tego co słyszałem to GO jakoś nie przypadł ludziom do gustu.

czy jest tak rzeczywiście że gra jest słaba?

Zastanawiałem się nad kupnem...

Opublikowano

tez mysle zeby kupic,ale ludzie piszą ze nie jest zbyt fajne

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

tez mysle zeby kupic,ale ludzie piszą ze nie jest zbyt fajne

Na swój sposób jest fajny. Też twierdziłem, że jest głupi i szkoda marnować pieniędzy na to. W końcu postanowiłem, że kupię bo zmienili platformę. W tej chwili to nie narzekam, ale nie mogę grać ponieważ mam mało fps, bo karta zintegrowana :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności