Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 16 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2013 Firma Valve wydała nową aktualizację dla CS:GO, która wprowadza kilka zmian m.in do gry z pistoletami. Ostatni update miał miejsce w styczniu, gdzie zostały zmniejszone obrażenia zadawane przez popularnego "digla". Teraz Valve postanowiło nieco zwiększyć zasięg broni. Zmiany dosięgnęły także dwóch innych pistoletów. Skuteczność zasięgu P250 została zmiejszona, jeżeli chodzi o Glocka to nieznacznie podniesniony został recoil w trybie burst. Kompletny dziennik aktualizacji: - Deagle - zwiększenie skuteczności zasięgu. - P250 - zmniejszenie skuteczności zasięgu. - Glock - podniesienie recoila w trybie burst. - Dodanie komendy "sv_workshop_allow_other_maps", dzięki czemu gracze przy pustym serwerze będą mogli zmieniać mapę. - Dodanie opcji "Max Acceptable Matchmaking Ping", która pozwala ustalić dopuszczalny ping wyszukiwania serwerów w systemie rozgrywania meczy rankingowych bez użycia konsoli. - Serwery korzystające z listy map nie będą wyświetlały uruchomionej mapy jako de_dust. - Dodanie komendy "mp_death_drop_c4", która określa, czy bomba jest podatna na upuszczanie. - Naprawienie bugu, który uniemożliwiał upuszczenie bomby na Demolce. - Dodanie opcji wyświetlenia publicznych gier w przeglądarce map warsztatowych. - Naprawienie bugu, który pokazywał na radarze miejsce, gdzie znajdował się dany gracz, którego obserwowaliśmy po śmierci. - Naprawienie problemu z mapcycle, gdy serwer uruchamiał mapę z poza aktywnej grupy map lub kolekcji. - Mapy z "warsztatu" nie wyświetlają przedrostka "workshop" w nazwie mapy przy przeglądaniu serwerów. - Naprawienie przetwarzania efektów typu "rozmycie" w momencie, kiedy poziom zmienia na nową mapę, jeżeli nowa mapa nie zawiera jednostki postprocess_controller. - Poprawienie kilku komend sv tak, aby mogły być wykonywane przy użyciu plików konfiguracyjnych map. - Naprawienie obrazów radarowych tak, aby ładowanie map nie było pokazywane na ekranie. - Naprawienie exploitu interpolacji z fikcyjnym wyświetlaniem paramterów update rate. - Naprawienie regresji, gdzie stare pliki protocol buffers nie pozwalały na odtworzenie dema. - Mapy pierwszy raz subskrybowane będą podświetlane jako NEW w UI.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 16 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2013 Widzę, że się postarałeś. Masz browara :)
Właściciel GET Opublikowano 16 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 16 Lutego 2013 Hahahahahaha!!! Wiedziałem, że to było specjalnie, aby zwalić CS-a po to, aby się przenieść na CS:GO.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lutego 2013 Hahahahahaha!!! Wiedziałem, że to było specjalnie, aby zwalić CS-a po to, aby się przenieść na CS:GO. W sumie to dopiero już 2 aktualizacja. Pierwsza była w styczniu a druga przedwczoraj. Wprowadzają szereg aktualizacja pewne dla tego, że gracze na całym świecie spamują na Valve i głównej stronie CS;GO iż nie ma dużo rzeczy, które by przypominały dawnego CS. Zapewne starają się o to gracze.
endleSs Opublikowano 6 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 6 Maja 2013 Z tego co słyszałem to GO jakoś nie przypadł ludziom do gustu. czy jest tak rzeczywiście że gra jest słaba? Zastanawiałem się nad kupnem...
Właściciel GET Opublikowano 6 Maja 2013 Właściciel Opublikowano 6 Maja 2013 Na pewno jest 100 razy więcej uczestników w turnieju na początku niż CS 1.6.
Grzesio Opublikowano 7 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2013 tez mysle zeby kupic,ale ludzie piszą ze nie jest zbyt fajne
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2013 tez mysle zeby kupic,ale ludzie piszą ze nie jest zbyt fajne Na swój sposób jest fajny. Też twierdziłem, że jest głupi i szkoda marnować pieniędzy na to. W końcu postanowiłem, że kupię bo zmienili platformę. W tej chwili to nie narzekam, ale nie mogę grać ponieważ mam mało fps, bo karta zintegrowana :(
Rekomendowane odpowiedzi