-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By cry ¿
Hej,
może zacznę od tego co się stało - dwóch administratorów wchodzi na serwer, jeden do drugiego: "co się odjebało?" ... Drugi na to: "nie wiemXD"..
Piszę w imieniu całego serwera MIRAGE #1.
Po pierwsze, myślę, że powrót rang CS:GO byłby lepszym pomysłem, niż są aktualnie rangi FACEit. - Jest to niewygodne, głównie z tego powodu, że miesiąc temu był reset rankingu i cały serwer kłóci się, o to że chce powrót swojego ranku, rangi oraz godzin.
Dodam tylko, że rangi FACEit strasznie szybko się wbijają, ale no szkoda tamtego ranku i czasu, jaki się na to zużyło.
Po drugie, VIP PRO to jest totalna przeginka względem dodawania HP.
@ Anana$ , czy inny gracz z VIPEM PRO w kulminacyjnym momencie miał 135hp... (myślę, że Anana$ sam doda temat, nt Vipa Pro jeszcze dziś.)
Do tego nie zostaliśmy poinformowani o wczorajszych/dzisiejszych zmianiach przez @ Właściciel.
(oczywiście nikt Ci nie ma tego za złe z powodu ostatnich sytuacji, jakie działy się na mirku #2 i ile syfu było trzeba się pozbyć. )
Według mnie przed zmianami administracja powinna pogadać z GET'em, aby nie było problemów jakie wystąpiły dzisiaj.
W skrócie, chcielibyśmy, aby serwer wrócił do stanu w jakim był przed dodaniem rang FACEit. (reset ranku, zmiana rang na CeSowskie, zmiana HP Vipa Pro)
@ [CS:GO] Admin ONLY MIRAGE #01
Pozdrawiam!
Cry!
EDIT: Najlepiej wejść na TS'a, zrobić małe spotkanie dot. zmian na serwerze z @ GET , bądź @ Administrator serwerów/ @ Administrator techniczny z powodu, że GET ma dużo na głowie ostatnimi czasy... No i obgadać te tematy na spokojnie.
-
By kicha original
siema nie mogę wbić na serwer gdy jest rozgrywana nowa mapka komunikat jaki się pojawia:
Cannot continue without model maps/zm_fg_ez_b3.bsp, disconnecting.
taki problem pojawia mi się przy nowych mapkach moja wersja cs 1.6 v48 ktoś zna rozwiązanie problemu?:
-
By Rekroment
Siemano
Nie wiem czy to ja taki nietutejszy jestem, ale po wpisaniu do konsoli setinfo "_pw" "haslo" i wejsciu na serwer dalej nie mam vipa. Czy to ja coś źle robię czy jak?
-