Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer: Mirage #1
Nick podczas gry: Owieczka (・›・)
Nick admina podczas gry: Pixa 
Powód bana: AimBot

Link do sbana : http://sbans.fragujemy.com/old/index.php?p=banlist&advSearch=Owieczka&advType=name

Link do demka : http://800821.node92.pukawka.pl/dem-de_mirage-1611831680-1611833567.zip

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
  • Szok 1
Opublikowano

Cześć! 

Już się rozpisuje. Zacznę może od pewnych screenów, a później przejdę do demka :)

https://www.valkiria.com.pl/index.php?%2Ftopic%2F6028-odwołanie%2F&tab=comments&fbclid=IwAR2R8vvPzQUSCoTDOYKvxPZdBKrUt0RFDsdVZfzwi0yppLE6zOtQLZBkT9Y#comment-25455

Tutaj wrzucę tylko link z innej serwerowni, na której także masz perma jak i wielu innych.

Screeny: 

1. https://imgur.com/a/vcgf2PG (serwerownie na których masz permy)

2. https://imgur.com/a/aAl1pGL (Vac ban na drugim koncie)

3. https://imgur.com/a/QfDeUQx (Tutaj jakiś dziwny Panelik) 

Konto z Vaciem: https://steamcommunity.com/profiles/76561198843861463

Bierzmy się za demko. ---> http://800821.node92.pukawka.pl/dem-de_mirage-1611833569-1611835578.zip 

3.00- Celujesz w sam środek klatki piersiowej i przeciwnik dostaje głowe. 

3.09- Chwile potem to samo co przed chwilą. 

3.27- Celujesz nad zawodnika i dostaję głowe. Okej rozumiem, że wpływ na to mogło mieć że byłeś w ruchu czy tickrate.

3.40- Celownik jest metr od głowy i przeciwnik dostaje głowe...

9.33 - Kolejny raz ta sama sytuacja.

11.13 - Celujesz w drewienko i chłop dostaje głowe..

Mógłbym tak wypisać każde twoje zabójstwo. Według mnie jest to słabo skonfigurowany aimbot i w dodatku na przycisk. Tak rozumiem też, że na demku mamy inny tickrate ale bądźmy rozsądni. Nie możliwe jest aby różnica była, aż tak ogromna. Pozdrawiam. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Zaczynając od góry

- Na valkirii miałem bana za "cheaty" i po kilku dniach  dostałem ub ale mam konto z vaciem i za to wleciał kolejny ban

- Screeny są zrobione w photoshop'ie i dodane jako zrzuty ekranu na steamie przez specjalne komendy w  chromie poprzez konsole ( f12 ) ,  ScreenShot z Panelem cheatów również jest przerobiony można poznać po tym , że ptaszki oznaczające "włączony cheat" różnią się od siebie i nawet nie jestem pewny czy jest to panel do csa. Można tam zauważyć cheata co nazywa się "Meme-walk" a na screenie z fake vaciem jest dodany 26 stycznia z aktualnego konta wraz z aktualną rangą widoczni tam są nawet admini z arenek , których nie mam w najomych na żadnym innym koncie 

- Pocisk nie zawsze leci tam gdzie jest celownik , gdy gram ze scouta to w minimalnym stopniu staram sie flicować , gdyż nie umiem grać awp i poprostu na demku nie widać delikatnych ruchów  celownika do góry . Jednym dowodem na moją prawdomówność są filmy (nie z tej gry)

Film numer 1 

Od momentu 2:15 do samego końca 

Film numer 2 

od początku filmu do 0:20

Edytowane przez Owieczkaaa
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Owieczkaaa napisał:

Zaczynając od góry

- Na valkirii miałem bana za "cheaty" i po kilku dniach  dostałem ub ale mam konto z vaciem i za to wleciał kolejny ban

- Screeny są zrobione w photoshop'ie i dodane jako zrzuty ekranu na steamie przez specjalne komendy w  chromie poprzez konsole ( f12 ) ,  ScreenShot z Panelem cheatów również jest przerobiony można poznać po tym , że ptaszki oznaczające "włączony cheat" różnią się od siebie i nawet nie jestem pewny czy jest to panel do csa. Można tam zauważyć cheata co nazywa się "Meme-walk" a na screenie z fake vaciem jest dodany 26 stycznia z aktualnego konta wraz z aktualną rangą widoczni tam są nawet admini z arenek , których nie mam w najomych na żadnym innym koncie 

- Pocisk nie zawsze leci tam gdzie jest celownik , gdy gram ze scouta to w minimalnym stopniu staram sie flicować , gdyż nie umiem grać awp i poprostu na demku nie widać delikatnych ruchów  celownika do góry . Jednym dowodem na moją prawdomówność są filmy (nie z tej gry)

Film numer 1 

Od momentu 2:15 do samego końca 

Film numer 2 

od początku filmu do 0:20

Bardzo ładne fragi. Jednak szkoda, że zasłoniłeś swój radar innym i to do tego nie tej mapy na której grasz...

Edytowane przez Bielpool
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 1
  • Szok 1
Opublikowano

Okej to może wytłumacz mi czemu na twoim filmie jest radar z DD2?? Radarhack ?? 

Kolejna rzecz skoro byłeś już karany na smurfie zaufanie do tego że możesz grać czysto zmniejsza się. W dodatku na twoim profilu możemy zaobserwować, że używasz Hourboosta. 

https://imgur.com/a/DbcEfXQ (Tutaj twój profil faceit jeżeli kogoś to zainteresuje)

Następną rzeczą jest twój kolejny profil, który zablokowałeś może nam to wyjaśnisz https://imgur.com/a/mxIenN8 ?? 

Opublikowano

Radar jest zasłonięty z powodu tego iż obs był przygotowany na streamy na twitchu z gier na faceicie

Na koncie są boostowane godziny przez bota sęk w tym , że to w sumie nie ma nic do tej spawy bo bota aktywuję przez aplikacje ze sklepu play .

Jak klikniesz f5 na moim profilu to ci się pokarze bo steam ma problemy 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
1 minutę temu, Owieczkaaa napisał:

Jak klikniesz f5 na moim profilu to ci się pokarze bo steam ma problemy 

Oj nie nie, tutaj muszę już zrobić interwencje, przyznam się że sam sprawdzałem twój drugi profil steam, który jest zbanowany, twoje steam id które domyślnie ustawiłeś sobie w ustawieniach ( https://steamcommunity.com/profiles/  ,,76561198843861463 ''  mam na myśli to, co zaznaczyłem w cudzysłowie) , zostało przez ciebie zmienione w momencie gdy dostałeś tutaj bana. Według mnie jest to bardzo podejrzane, że gracz sobie zmienia link profilu od tak, gdzie wcześniej nie miał z tym problemu. Druga sprawa, jeśli faktycznie twierdzisz, że radar został zasłonięty w OBS celowo, ponieważ streamujesz, te wideo nie świadczą żadnego dowodu, ponieważ jest coś w nich zatajone.

Opublikowano

unknown.thumb.png.c94daad40ddbc118ea2d399fc6dd540d.png

Jest to nieprawda ponieważ ostatni raz na koncie byłem 58 dni temu 

Jest to ss od brata , z aplikacji steam żeby nie było . A co do radaru to nie mam nic do ukrycia 

Opublikowano

Wszystko już zostało napisane. Nie macie co Panowie drążyć dalej tematu. Zaraz napiszę co o tym sądzę i powołamy innych sędziów!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dodam jeszcze ostatnie słowa. Twierdzisz że to kłamstwo?? W takim razie dlaczego gdy wejdę sobie na twój główny profil oraz naceluje na napis ,,Smurf'' pod który jest podpięty link do profilu, pokazuje się ustawiony link do profilu, który zmieniłeś? Przez co nie można wejść wtedy na twój drugi profil steam.

Proszę o rozpatrzenie odwołania przez @ Sędzia ocen CS:GO oraz@ Główny sędzia ocen. Weźcie pod uwagę, że chłopak próbuje zataić ślady.

owieczka.png

owieczka2.PNG

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

image.thumb.png.2afee65af7f0c14db2a7b5403164bab5.png

W takim razie zaszło nieporozumienie byłem pewny , że chodzi o konto z vacie 

konto podlinkowane "smurf" to właśnie to konto 

Opublikowano

Witam Serdecznie. pierwsza sprawa, to czemu na innych sieciach masz bany?, dodam też że konto masz jedno z vaciem, do tego ukryty radar. 

Demko i rozpiskę dodam tutaj jutro po edytacji posta. także czekaj cierpliwie. 

• Ekstra 1
Opublikowano

Wszystko zostało opisane łącznie z banami , które w większości są za konto z vaciem albo "aimbota" 

Opublikowano

Witam a więc jak obiecałem wrzucam rozpiskę oraz kilka punktów co o tym sądzę:

Sprawdziłem czasy które podał @ P1xa  :

3.00- Dzwine bardzo strzelasz w model klaty a typ łapie banie od razu 

3.09- Ta sama akcja 

3.27- Ja nie wiem czy to 

3.40- Nie wiem czy to grawitacja czy co ale fajna akcja ponad  głową celujesz a leci bania haha

9.33 - tu juz nie ma co rozpisywać.

11.13 - Fajnie celownik jedzie po modelu przez drewnienko i bania 

A teraz przejdę do punktów które mi tutaj smięrdzą a więc:

1. Leci na bosstowaniu przez program godzin żeby konto było w miarę okej.
2. Bannicje na innych sieciach.
3. Kupione reputacje 1000 żebyś miał w miarę ogarnięty trust factor.
4. Sam wspominasz że masz Vaca na koncie.
5. Podmineniony masz radar z Mirka na DD2, po podobno streamujesz a mi tu smięrdzi coś związanego z Radarhackiem.
6. Dodam że filmiki z YT, nie są brane pod uwagę przy ocenianiu. Tylko demko się liczy.

Dodam na sam koniec że masz coś słabo skonfigurowanego aima i on jest na przycisk, żeby się ratować to czasem pomaga ale drogi kolego troszkę to smiedzi kiedy celowniczek masz za wysoko głowy to i tak przeskoczy na głowę.

Dla mnie sytuacja jest prosta starasz się mącić i wymigiwać się od danej sytuacja że ty nie haxujesz a kryjesz się tym że streumujesz itp.

Jesteś odpalony według mnie i to jest moje zdanie na ten cały tematy. Dodam jeszcze jedno kluczowe zdanie na ten temat, gdybyś czegoś nie ukrywał to byś nie mącił.

Pozdrawiam WERS.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Śmiech 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, WERS napisał:

6. Dodam że filmiki z YT, nie są brane pod uwagę przy ocenianiu. Tylko demko się liczy.

Skoro filmiki nie są uwzględniane to dlaczego bierzecie pod uwagę to , że mogę mieć "radarhacka" skoro Pixa oskarżył mnie o aima.

Dlaczego liczy się boostowane konto przez bota oraz zrobione pochwały , nie mają one nic do tej sprawy 

Na dodatek nigdzie nie napisałem , że streamuje tylko Obs był przygotowany na odpalenie streama i nie jest w tym nic dziwnego

+ Na arenkach 1vs1 #128 tic mam przegrane 12577 minut bez bana staż od 2019 roku 

Link do GameTrackera - https://www.gametracker.com/player/Owieczka (・›・)/54.37.238.78:27015/

Opublikowano

Przepraszam, że się wtrącę, lecz jako Starszy Admin Mirage #01, zrobiłem mały research: Owieczka posiada bany na więcej niż jednej sieci serwerów: 

BAN nr 1

BAN nr 2

BAN nr 3 - BAN ZA CHEATOWANIE NA INNYM KONCIE

BAN nr 4 - BAN ZA CHEATOWANIE NA INNYM KONCIE

A co do demka. Wczoraj obejrzałem sobie to demko z ciekawości. Dziwi mnie to, że przy 90% strzałów ze scouta, oddajesz strzał w klatkę piersiową a mimo to przeciwnik dostaje głowę. Za każdym razem jest to identyczny ruch, więc jeśli wziąć to w kwestię cheatów to jest to najprawdopodobniej AB na LPM (Lewy Przycisk Myszy). Zauważyłem również, że jakoś niechętnie strzelasz full-auto, nawet na bliskie odległości.

Dodałem tylko swoje spostrzeżenie. Możecie wziąć to pod uwagę, albo pominiąć :) Uciekam za kurtynę już i się nie wtrącam. Życzę dobrego zakończenia dla każdego :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Witam! Po głębszym przeanalizowaniu dema zmieniam moje zdanie na temat Owieczki. Wcześniej uważałem "chłop ma farta i tr jest z***y", ale jednak zdecydowanie za dużo jest tych akcji. Oto moja rozpiska.

3.00 - przeskok celownika
3.40 - kolejny przeskok
6.00 - jw.
6.30 - jw.
9.33 - jw.
11.19 - jw.
14.40 - celownik w nogi i head
15.10 - to pickowanie ;/
15.21 - przeskok
15.26 - strzela w niego, a on co? Nie slyszy, nie widzi, a tak ladnie strzela?
15.34 - mam wrażenie jakby kolega miał jakiegoś wh (albo i tego radarhacka) i zastanawiał się "strzelić, czy nie strzelić?"
15.38 - wow, co za strzał
15.44 - strzelanie po nogach jak i co jakiś czas celownik leci na głowę, ciekawie
15.50 - przeskok z nóg
17.09 - mam wrazenie, ze aim złapał pierwszego przeciwnika, a kiedy on się schował aim poszedł na osobę niżej
21.53 - oczywiście pierwszy na odstrzał poszedł kolega na kuchni i szybki przeskok na osobę obok - akcja najbardziej na bana (szkoda, że Pixa tego nie podał). Oczywiście moglibyśmy przyjąć, że to czysty fart, ale tutaj trochę tego za dużo
22.24 - scream v2
22.30 - ahh, ta kontrola fullauto
25.03 - przeskok
25.51 - jw.

25.54 - same heady z tego sg sadzi
26.44 - pierwszy ładny head, później skanowanie przez miejsce którego się nie da skanować i wchodzi head? WOW! 

Jak wcześniej wspomniałem - zmieniłem zdanie. Gracz jest SPALONY . To wszystko co mam do powiedzenia, bo o ss'ach jakie przedstawili administratorzy wyżej wypowiadać się nie będę.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Unnamed napisał:

Przepraszam, że się wtrącę, lecz jako Starszy Admin Mirage #01, zrobiłem mały research: Owieczka posiada bany na więcej niż jednej sieci serwerów: 

BAN nr 1 

BAN nr 2 

BAN nr 3 - BAN ZA CHEATOWANIE NA INNYM KONCIE 

BAN nr 4 - BAN ZA CHEATOWANIE NA INNYM KONCIE 

BAN nr 1 - Ban nadany za konto z vaciem 

BAN nr 2 - Na CsPorobieni nie mam bana i dalej mogę tam grać 

BAN nr 3 - BAN ZA CHEATOWANIE NA INNYM KONCIE - Ban nadany w pierwszej kolejności za spam na u@ na 30 min ale sban miał lagi i ban nie zszedł to wszedłem grać na innym koncie. Gdy admin poszedł na spekta to się zapytałem co robi na tym spekcie i dostałem bana za "pekt liste"

BAN nr 4 - BAN ZA CHEATOWANIE NA INNYM KONCIE - A co do ostatniego bana , jest on za cheatowanie na innym koncie z tym się zgodzę 

• Śmiech 1
Opublikowano

To ja opiszę to jak to wygląda z mojej perspektywy  wzorując się na rozpisce jednego z adminów 
3.00 - Flick w głowę w pałacu ( stałem wcelowany )  
3.40 - Sam uznaję , że ten strzał jest bardzo podejrzany ponownie w głowę flickiem w głowę 
6.00 - Fartowna głowa + strzał przez smołka w osobę skanującą z ak 
6.30 - Błąd tic. z mojej perspektywy wyglądało to tak , że celownik był cały czas w pozycji na pickowanie rampy 
9.33 - Na demku wygląda to tak jakbym oddał strzał w głowę jak jeszcze stoję za ścianą lecz był to szybki "shoulder pick"
11.19 - W tym momencie moim zdaniem nie było nic nadzwyczjnego szybki strzał w nogę 
14.40 - Celnownik na demku jest na nogach , problem jest w tym , że prawię w każdej możliwej sytuacji mój celownik jest w miejscu gdzie znajdowała by się głowa przeciwnika 
15.10 - Pickowanie jest błędem tickrate'u , najpierw było pickowanie potem strzał 
15.21 - nie był to przeskok tylko błąd demka , niemożliwym jest to , iż pickując rampe celownika mam w jedenj pozycji gdy widzę przeciwnika 
15.26 - Nie wszystko słyszę ponieważ , był to czas w , którym miałem lekcje + nie każdy ma volume 100 w csie 
15.34 - Było info , że ct jest pod schodami oraz w konektorze 
15.38 - Zwyłe picknięcie Ct 
15.44 - Celownik był na nogach z on kucnął i wleciała głowa 
15.50 - Burst w głowę z przejechaniem celownika na głowę 
17.09 - Celownik ustawiony w miejsce gdzie była by głowa tt , było dużo osób na rampie to szybki strzeliłem 2 razy i zabiłem na sporym szczęściu 
21.53 - Wyszedłem wcelowany - naturalna kolej rzeczy zobaczyłem go pierwszego to oddałem celny strzał w głowę a potem drugi celny strzał - duży fart
22.24 - Normalne pickowanie rampy , pixa stoi  nieruchomo a ja się na ułamek sekundy zatrzymuję i dostaje one tapa 
22.30 - Już wiecie dlaczego strzelam tapami i zazwyczaj tylko w głowę 
25.03 - Kolejny flick 
25.51 - Żaden nadzwyczajny strzał 
25.54 - Wychodzę z założenia , że ze scouta celuje się tylko w głowę. Od strzelania po ciele jest awp , którą nie gram 
26.44 - Head w dżungli , później skanowanie przez miejsce którego można skanować bo jakoś dostał głowę + nie była to niemożliwa głowa do trafienia gdyż stał na kucaka 

• Śmiech 3
  • Serduszko fragowe (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności