-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Anana$
Nick jakiego używasz: Anana$
Zajmowane wcześniej stanowisko: Główny Redaktor, Redaktor, admin MIRAGE 64tick oraz ONLY AWP
Staż na zajmowanym wcześniej stanowisku: Trudno określić, ale sumarycznie dwa lata.
Na jakie zatem chcesz wrócić stanowisko: Admin Mirage 64tick
Kilka argumentów przemawiającym za powrotem na stanowisko: You know what they're sayin... ONCE YOU GO FRAG YOU NEVER GO BACK. Tak na serio, znowu mam czas na jakieś dłuższe granie, więcej zapału do pracy jakiejkolwiek oraz zawsze staram się pomagać na serwerze, jak nie jestem adminem. Nie mam nic więcej do dodania. No może, że nudno trochę bez fraga.
Przepraszam, że tak nieformalnie, ale, jak narazie, mam dosyć formalności. Nie chcę też żeby zostało to odebrane jako brak szacunku, dlatego poświęcam linijkę temu 'wyjaśnieniu'.
Pozdrawiam,
Paweł
Edit. Jeżeli dostanę szansę na ponowne wstąpienie w szeregi Fragujemy.com to pobędę przez parę miesięcy. Nie będę mydlił oczu, kiedy pójdę na studia pewnie znowu zrezygnuję, ale to jeszcze nie jest postanowione.
-
By betteer__
Nick jakiego używasz: betteer__
Staż gry na serwerze: z rok zależy czy moge łączyć wszystkie konta jakie miałem jeśli nie to 3 miesiące
Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Niestety Tak (nie mogłem znaleść na stronie od banów)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]
- chętnie pomogę w kontroli serwera oraz wyczyszczeniu go z wszystkich oszustów
- zachowuje się dojrzale wobec użytkowników jak i adminów serwera
- często przebywam na serwerze chyba że mi coś wypadnie
Oświadczam, iż przebywam na serwerze: po południu / wieczorem /
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561199121264084/
-