xDEADSHOTx 779 Posted November 17, 2020 Forma zapłaty: sms Data złożenia zamówienia: 17.11.2020 godzina 19 Nazwa zakupionej usługi:V.I.P Dane identyfikacyjne usługi: DEADSHOT Serwer, którego dotyczy problem:CS 1.6 - DD2Opis problemu: Siemanko mam problem wydaję się banalny ale nie mogę wysłać wgl sms żeby doładować sobie konto w sklepie pomóżcie ( ps: tak mam pieniądze na koncie w telefonie ) Share this post Link to post Share on other sites
pawlo93 0 Posted November 17, 2020 też tak miałem wczoraj z VIP PRO na zombie mod a zwykły VIP przez sms dało się posłać. Share this post Link to post Share on other sites
GET 30,551 Posted November 17, 2020 Cześć, Wysyłasz SMS i pobiera Ci pieniądze, nie przychodzi SMS czy dostajesz dziwne powiadomienia? Pozdrawiam Szef wsparcia technicznego, Fragujemy.com Share this post Link to post Share on other sites
xDEADSHOTx 779 Posted November 17, 2020 Chodzi o to że wgl nie chce mi wysłać wiadomości tak jakby był zły numer czy coś ale zobaczę jutro i w razie problemów będę pisał Share this post Link to post Share on other sites
KADAS 290 Posted November 17, 2020 dokładnie mam to samo ciągle jest napisane: Nie wysłano Dotknij by spróbować jeszcze raz Share this post Link to post Share on other sites
GET 30,551 Posted November 17, 2020 Jeśli nie możesz wysłać wiadomości w ogóle to problem nie jest związany z nami tylko z Twoim operatorem. Być może nie masz odblokowanych SMS-Premium albo przekroczyłeś limit wysyłanych pieniędzy, dlatego zalecam sprawdzić umowę lub też wejść do panelu, np. plusa czy orange i odblokować SMS lub zadzwonić na infolinię. Pozdrawiam Szef wsparcia technicznego, Fragujemy.com 2 Share this post Link to post Share on other sites
xDEADSHOTx 779 Posted November 18, 2020 Dobra ogarniętę tylko tym razem wyskoczyło mi że : Przesłany kod jest nieprawidłowy, spróbuj ponownie. 17 godzin temu, KADAS napisał: dokładnie mam to samo ciągle jest napisane: Nie wysłano Dotknij by spróbować jeszcze raz z jakiej sieci masz ? Share this post Link to post Share on other sites
KADAS 290 Posted November 18, 2020 @ xDEADSHOTx Już rozwiązałem problem z smsami i nawet doładowałem już portfel w sklepie (operator - Play). Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
GET 30,551 Posted November 18, 2020 W ciągu ostatnich dni były przerwy techniczne u operatorów, dlatego mogliście mieć problem z otrzymaniem kodów SMS: Operator: T-MOBILE Start date: 18.11.2020 06:00 CET End date: 18.11.2020 12:00 CET Services: SMS Premium Operator: ORANGE Start date: 17.11.2020 05:20 CET End date: 17.11.2020 14:15 CET Services: SMS Premium Operator: PLUS Start date: 12.11.2020 22:06 CET End date: 13.11.2020 04:53 CET Services: DirectBilling Godzinę temu, KADAS napisał: @ xDEADSHOTx Już rozwiązałem problem z smsami i nawet doładowałem już portfel w sklepie (operator - Play). Pozdrawiam Byłbym wdzięczny w jaki sposób to naprawiłeś. Taki jak zaleciłem? Pozdrawiam Szef wsparcia technicznego, Fragujemy.com Share this post Link to post Share on other sites
KADAS 290 Posted November 18, 2020 @ Benald J. Trump wszedłem w play24 i włączyłem większy limit na smsy premium tak jak zleciłeś dziękuje za pomoc. Pozdrawiam 2 Share this post Link to post Share on other sites
xDEADSHOTx 779 Posted November 18, 2020 no ja po prostu wpisałem kod na bez limitu też mam w play tyle że teraz mam problem z kodem bo wyskoczyło mi że jest nieprawidłowy i nie wiem :/ Share this post Link to post Share on other sites
GET 30,551 Posted November 19, 2020 Zgłoszenie techniczne zostało rozpatrzone. Problem został rozwiązany przez wsparcia techniczne. --- W razie dodatkowych pytań, skontaktuj się z nami ponownie! Pamiętaj, że wsparcie techniczne jest do Twojej dyspozycji w dni powszednie w godzinach 12 - 20. [!] W nagłych przypadkach, prosimy o kontakt poprzez e-mail: kontakt[at]fragujemy.com | [at] = @ Share this post Link to post Share on other sites