-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By eggs eggs tention
Forma zapłaty: sms
Data złożenia zamówienia: 17.1.2021
Nazwa zakupionej usługi: premium
Dane identyfikacyjne usługi: nick: SPALONY DZIK
Serwer, którego dotyczy problem: np. CS 1.6 - Zombie INFECTION
Opis problemu: kupiłem premium dostalem bana i zmieniłem nick wpisuje nowy nick i nie dostalem premium z tamtego nicku
Uwagi:
-
By eggs eggs tention
Forma zapłaty: przelew / paypal / psc / sms
Data złożenia zamówienia: wpisz tu orientacyjną godzinę oraz datę przy składaniu zamówienia
Nazwa zakupionej usługi: np. V.I.P czy rezerwacja slota
Dane identyfikacyjne usługi: wpisz tu jakieś dane wprowadzone przy zakupie usługi, np. nick lub steam:id
Serwer, którego dotyczy problem: np. CS 1.6 - 4FUN
Opis problemu: opisz dokładnie i zwięźle problem; pamiętaj, że opis musi być czytelny i zrozumiały
Uwagi: w tym miejscu możesz zawrzeć dodatkowe informacje, niezawarte powyżej, np. zdjęcie z błędu lub potwierdzenie zakupu usługi
-
By Eso Be
Forma zapłaty: przelew sms
Data złożenia zamówienia: 17.06.2020 od 19 do 20 mniej więcej numer telefonu też mogę podać jeśli to przyspieszy weryfikację.
Nazwa zakupionej usługi: vip pro i premium
Dane identyfikacyjne usługi: Eso Be wpisałem hasło do vip pro **** a do premium *****ponieważ system nie akceptował tego samego hasła - * 1 liczba
Serwer, którego dotyczy problem: cs 1.6 zombie mod
Opis problemu: ogólnie problem wygląda tak około 19-20 zakupiłem na zombie modzie vipa pro pograłem z kilka minut i byłem zainteresowany premium. Przy zakupie vipa pro musiałem wpisać hasło wpisałem 1322 i to hasło działało, nastepnie jak zakupiłem premium żeby mieć kamizelke i podałem hasło 1322 system nie akceptował więc wpisałem 13222 teraz server nie dopuszcza mnie do gry występuje problem z logowaniem błędne hasło lub nick a wszystko się zgadza.
Uwagi: Brak
-