[CS:GO] Szybka rekrutacja na serwerze SURF
By
GET, in [SURF] Podania na admina
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By GET
[#01] Roundsound - Styczeń 2019
Wykonany przez: ELSO
Craig David - I Know You ft. Bastille, Eminem - Love Yourself, Euforia - Sara Perche ti amo, Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta, Pitbull - Hotel Room Service, Scorpions - Rock You Like a Huricane, Steve Aoki - Waste it on me (W&W Remix), Swedish House Mafia - One, Virgin - Szansa, ZAYN - There You Are.
[#02] Roundsound - Luty 2019
Wykonany przez: ELSO
Afromental - Zaufaj, Cosmic Gate - Exploration of Space, David Guetta & Showtek - Sun Goes Down, David Guetta feat. Vassy - Bad, DJ Bobo - Chihuahua, Drake - Over (Ayobi Remix), Ich troje - Zawsze z Tobą chciałbym być, Imagine Dragons - It's Time, Łzy - Agnieszka, Martin Garrix - Now That IVe Found You (Dropwizz X Savagez Trap Remix). -
By jantek555
Nick jakiego używasz: B4B4-Y4G4
Staż gry na serwerze: Na aktualnym koncie ponad 10 ale na starym ponad 80 h
Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK ALE NIE UDAŁO SIE ZDOBYĆ NICKU DO STAREGO KONTA WIEC NIE MOGĘ DAC LINKU
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: DŁUGI STAŻ GRANIA NA SERWERACH OD FRAGUJEMY
JESTEM MEGA MIŁY
FAJNY GŁOSIK
CZĘSTE GRANIE NA SERWERZE I JESZCZE WIĘCEJ BYM GRAŁ JAK BYM DOSTAŁ ADMINA
MYŚLĘ ŻE ZNANY
❤️
Oświadczam, iż przebywam na serwerze: ZAZWYCZAJ OD GODZ 10 DO 12 A PÓZNIEJ OD 15 DO 17 I PÓŹNIEJ OD 22 DO 24
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561199039313357/
-