Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Osoby sledzace na forum , a przede wszystkim dzial zm zapewne wiedza/slyszaly o akcji ktora miala miejsce w kierunku mojej osoby. ( temat zwiazany ze zbiorka kasy)

Pragne zaznaczyc ze inicjatywa wyszla od graczy @ Fandorinn  oraz @ TheExorcist11

Wczoraj doszlo do bardzo przykrej, glupiej sytuacji dzieki ktorej wiele osob z was uwaza mnie za prostaka.

Po krotce ja wam przyblize.

Jak wielu z nas wie na serwerze zm czesto sobie zartujemy. Osoby ktore dluzej sie ,,znaja" wiedza kto i jak zartuje dlatego pewne slowa,odzywki sa obracane jako zart/czarny humor.

Wiec przejdzmy do sedna sprawy.

Wczoraj na serwer wszedl gracz @ RaAbiosa . Uslyszalem ze cos mowi/kaszle przez mikrofon ( dokladnie to nie jestem w stanie tego zinterpretowac).

Zapytalem sie jej czy sie krztusi. Nie mialem niczego zlego na mysli lecz to tak zostalo odebrane. Domyslamy sie jak mogla odebrac to kobieta gdy facet o cos takiego sie pyta. 

Najgorsze w tym wszystkim jest to , iz nawet przez ulamek sekundy nie mialem zlych intencji...

Po wymianie z ta osoba kilku wiadomosci na priv doszlismy do porozumienia gdyz wszystko jej wyjasnilem.

Ze swojej strony wielkie sory glownie do @ RaAbiosa  a takze dla osob ktore tak fajna inicjatywe podjely. 

Nie dziekuje im dlatego , ze chodzi o moja osobe . Chodzi o sam pomysl.

Tak jak w temacie ( ktory juz chyba nie istnieje ) napisalem ze ten hajs lepiej jest przelac na zwierzaki. Podtrzymuje to zdanie .

Sa rzeczy wazne i wazniejsze a za taka nie uwazam kupna komputera do gier. 

Chodzi o zabawe a nawet na moim ,, smiechowym lapku" ja odczuwam bedac w gronie wirtualnych krejzoli :)

Co do wirtualnosci. Nie musialem niczego takiego pisac bo zyjemy w innych swiatach . Jedni z nas biegaja w garniturach, inni w poszarpanych ciuchach. Jednym lzej , drugim ciezej.

Chodzi o sam fakt byscie wiedzieli co i jak.

Pozdrawiam

Edytowane przez paraszut
  • Ustrzel fraga! (+) 8
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Niestety smutnym faktem jest to, że w obecnych czasach grają ludzie, którzy wykazują się ogromną niewiedzą pod kątem dobrego wychowania jak i samych odzywek. To coś na zasadzie "dać palec, a wezmą całą rękę". Sam jestem "miłośnikiem" czarnego humoru i wiem, że wiele osób tego nie rozumie i przy okazji nie toleruje. Do czego zmierzam... Lepiej się nie krztusić żeby uniknąć podobnych sytuacji... A tak na poważnie... Współczuję temu idiocie, który od razu skojarzył to tylko z jednym - PAJACYKU, to tylko świadczy o tym jakim jesteś chamem i prostakiem.

@ fOki  jest niewiele osób, które postąpiłyby tak jak Ty - mam na myśli twoją rozmowę i dojście do porozumienia.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobrze, nie róbmy z serwera "trudnych spraw". Wszystko się wyjaśniło więc temat uważam za zakończony.

Btw. w tym wszystkim i tak znów ja wyszedłem na najgorszego :D ♥

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności