Kyokushin Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zawieszony Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Serwer: GungameNick podczas gry: kyooNick admina podczas gry: Ra[E]- pizdusPowód bana: chuj wieWydruk z konsoli: Nie wiem co ta parowa jebana do mnie ale od razu jak wszedlem na serwa to zaczal sie smiac ze wrocilem ale ignorowalem pedala zeby znow bana za obraze nie dostac do wymyslil sobie ze ban bo mam aktywnego bana ale na steamie a wszedlem na non steam , ogolnie pisze tu bo nie da sie wyslac do tego zjeba wiadomosci prywatnej to niech tu przeczyta , jebal Cie pies plebsie jestes slabyw cs kupujesz vipa a wszedlem na 2 mapy i Cie rozjebalem jak chcialem parowo jebana jebal Cie pies i cale miasto , chuj wam wszystkim w ryje zjeby slabe nieumiejace grac w cs mozecie mi possac kutasa tak jak to robila wczoraj matka od rae pozdro kurwy obsrane eloo
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi