BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 4 Maja 2019 BOT Opublikowano 4 Maja 2019 W dniu 04.05.2019 19:47 użytkownik Malloy otrzymał ostrzeżenie od NervousReckless. Ostrzeżenie nadane za ten profile. Typ ostrzeżenia: Ostrzeżenie Ilość punktów karnych: 10 ( nigdy nie wygasa )- Moderowanie publikowanej zawartości: do 04.06.2019 19:46 - Ograniczenie do publikowania treści: do04.06.2019 19:46 - Zablokowany dostęp do forum: na czas nieokreślony Notatka administracyjna: @Rick, @Mortex, @AgaKRax Notatka do użytkownika: Multikonta, nabijanie reputacji. Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Malloy Opublikowano 4 Maja 2019 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2019 1 godzinę temu, Raporcik napisał: Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Witam, stworzyłem to konto, aby wyjaśnić tę sprawę. Uważam, że jest to pomyłka lub ktoś upozorował stworzenie multikont przeze mnie. Ja, nie licząc tego konta żadnych innych nie tworzyłem. Mam kilku wrogów, którzy mogli by chcieć, aby zablokowano mi konto. Proszę mi wierzyć, że nie jestem osobą, która tworzyłaby multikonta dla reputacji. Proszę o pomoc i odpowiedź w tej sprawie. Cytuj
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 4 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2019 Weź nie rób z siebie idioty xd, bo 3 konta zostały zrobione w tym samym dniu+2 praktycznie w tym samym czasie i pokrywają się z Twoim IP xd w tym te, które teraz zrobiłeś. Przechodząc do tych dwóch kont można zauważyć, że nagle te 2 konta zaczęły Ci dawać tak "z dupy" reputację? xd @NervousReckless Cytuj
Malloy Opublikowano 4 Maja 2019 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2019 Tak jak napisałem ktoś może próbować mnie wrobić, nie jest problemem zrobić 3 konta i dawać komuś reputację. Cytuj
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 4 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2019 Jak wytłumaczysz to, że akurat te 3 konta pokrywają się idealnie z Twoim IP w tym te konto, które zrobiłeś (może też włamali Ci się do domu i zrobili se tam konta na tym forum..). Nie lepiej się przyznać i prosić o wybaczenie? Cytuj
Malloy Opublikowano 4 Maja 2019 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Właśnie tego nie jestem w stanie zrozumieć. Nie znam się na ID i IP, więc nie wiem jak to wytłumaczyć. Bardzo lubię ten serwer za rok miałem zamiar kandydować na admina serwera only AWP, nie spieszy mi się z reputacją, więc po co miałbym to robić? Edytowane 4 Maja 2019 przez Malloy Cytuj
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 4 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2019 Jak dla mnie jest to śmieszne... @NervousReckless @bygi Cytuj
Malloy Opublikowano 4 Maja 2019 Zawieszony Opublikowano 4 Maja 2019 Więc co mogę zrobić w tej sprawie ? Cytuj
Legendarny Fragowicz bygi Opublikowano 4 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Maja 2019 Konta w dniu dzisiejszym zostaną przeswietlone i zostanie wydany werdykt. Prosimy o cierpliwość. Cytuj
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 5 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2019 Witam. @Odwolanie_Malloy aby rozprostować sytuację, nakreślę trochę zaistniałe fakty. Konta @Rick @Mortex @AgaKRax oraz @Malloy zostały zablokowane biorąc pod uwagę pierwsze trzy wymienione konta dodawałby reputację ostatniemu. Po sprawdzeniu kont okazało się że: Wszystkie konta zostały założone w tym samym czasie. Konta boostujące wykazywały aktywność jedynie względem konta @Malloy Wszystkie konta zostały założone z tego samego adresu IP. Wszystkie konta posiadają tą samą lokalizację. Wszystkie konta korzystały z tej samej przeglądarki, wliczając w to wersję. Wszystkie konta dodawały reputację w tym samym czasie zaraz po sobie. Wygląda to tak jakbyś piątkowe popołudnie spędził na stworzeniu kont oraz tripa po każdym po kolei aby doładować sobie repy. Jeżeli nie masz złośliwego brata który zaraz po Twoim wyjściu z domu specjalnie korzysta z Twojego komputera oraz przeglądarki i utrudnia Ci życie to wytłumacz zaistniałą sytuację lub najzwyczajniej w świecie się przyznaj a wtedy odblokuję Twoje główne konta i połącze pozostałe ze sobą. Pozdrawiam FGTeam 6 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi