Jump to content
Sign in to follow this  
[BOT] Fraguś

[PORADNIK] Jak głosować więcej niż raz dziennie?

Recommended Posts

Jak głosować więcej niż raz dziennie?

Głosowanie na nasze serwery poprzez serwisy, tj. cssetti oraz gosetti przyczyniają się do wzrostu pozycji w rankingu.

Dlatego przedstawiamy Wam, jak wykonać to poprawnie.

Potrzebne nam będą:

• Telefon z ANDROID przynajmniej w wersji 6.0;
  • Powiązane konto z Google Play;
  • I oczywiście dostęp do Internetu!

Instrukcja poniżej..

1. Wchodzimy w Sklep Play
  2. Pobieramy program ->  kliknij tutaj.
  3. Otwieramy naszą aplikację.
  4. Wybieramy dowolne IP.
  5. Przechodzimy do tematu głosowania.
  6. Wchodzimy na portale cssetti/gosetti .
  7. Zaczynamy głosować.
  8. Gotowe.  

Przedstawiony sposób daje możliwość głosowania kilka razy dziennie!

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Zamasu
      Riot zmienia najnowszego strzelca w LoLu. Zeri ma zostać ponownie zbalansowana w patchu 12.11.

Tydzień temu na oficjalne serwery League of Legends trafiła duża aktualizacja oznaczona numerem 12.10. Zmieniono w niej leczenie oraz tarcze i wytrzymałość wszystkich bohaterów, przez co teraz są nieco trudniejsi do zlikwidowania.
      Tak duże przeróbki niszczą balans i sprawiają, że niektóre postacie wygrywają lub przegrywają zdecydowanie więcej gier, niż powinny. Jedną z pokrzywdzonych jest Zeri, której obecny WinRate oscyluje w granicach 46%. W związku z tym Riot zapowiada jej buffy już w aktualizacji 12.11.

Buffy Zeri w patch 12.11

Po wydaniu Iskry Zaun przez długi czas siała ona spustoszenie i była często wybierana nie tylko w kolejce rankingowej, ale i przez profesjonalistów na ważnych turniejach. Ostatecznie została znerfiona, a jej wskaźnik wygrywanych spotkań ustabilizował się na normalnym poziomie. Teraz po aktualizacji 12.10 spadł do 46%, co czyni z niej postać potrzebującej buffów.
      Zmiany, które otrzyma w przyszłej aktualizacji 12.11, zapowiedział Riot August. Twórcy chcą przenieść jej aktualną siłę wynikającą z użyteczności i mobilności w później fazie gry na większe obrażenia, niższe czasy odnowienia umiejętności i krytujące przez ściany “W”.

Zmiany Zeri

Q – Szybka Seria

Aktywne obrażenia: 7-15 (+1.1 – 1.2TAD) >>> 8-20 (+1.1-1.3 TAD) Obrażenia z naładowanego ataku: 90-200 (.8 AP) + 1-10% maksymalnego zdrowia >>> 90-200 (0.9 AP) (na poziomie 18) +3-15% maksymalnego zdrowia Spowolnienie z naładowanego ataku: 18-50% na jedną sekundę >>> usunięto  

W – Laserowy Wstrząs

Czas odnowienia: 19-9 >>> 12-8 Przelicznik AD: 1.4 >>> 1.5 Spowolnienie: 30-70% >>> 30-50% NOWOŚĆ: Jeżeli W przejdzie przez ścianę, to uderzy krytycznie bohatera lub potwora  

E – Iskrząca Moc

Czas odnowienia: 26-20 >>> 22-16 Obniżenie czasu odnowienia po uderzeniu: 1 >>> 0.5 (redukcja czasu odnowienia po krycie: 3 >>> 1.5)  

R – Pioronujący Strzał

Czas odnowienia: 120 – 70 >>> 100-70 Prędkość ruchu na stacku: 1.5% >>> 1% Staki na uderzenie bohatera przez efekt AoE: 4 >>> 8  

Zmiany trafią na oficjalne serwery już za tydzień. Aktualizację 12.11 zaplanowano na środę 8 czerwca.

źródło
    • By Koniuu21
      Siema,od kilku dni mam taki problem w csgo ze nie mogę mieć więcej niż 100fps w grze.Na czystym csie mam tak samo,zaktualizowałem tez sterowniki w karcie,spójność Plików i nic.Dodam ze wcześniej bez problemu miałem 200-300 
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy