Jump to content
Sign in to follow this  
GAmi

[KOSZ] [WAŻNE] Zawieszenie konkursów

Recommended Posts

Drodzy Fragowicze!

 

 

 

Chcemy poinformować, że z dniem dzisiejszym wstrzymujemy wszystkie konkursy prowadzone przez naszą sieć.

 

Nie jest to jednak koniec świata, szykujemy specjalnie dla Was kilka niespodzianek, które na pewno będą świetną rekompensatą.

 

 

 

 

Pozdrawiamy administracja Fragujemy.com

 

 

 

 

  • Shoot frag! (+) 7
  • Love Frag (+) 1
  • Shock 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

 

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Szyderca
      Cześć
       
      CS:GO mam od początku 2013 roku jednak ze wzgl na problemy sprzętowe (niskie FPS) nie mogłem sobie wcześniej pozwolić na grę. 
       
      Po zmianie sprzetu w ostatnim czasie ponownie spróbowałem pokarać w GO. W tej chwili jest o wiele lepiej - sporo FPS i brak lagów - da się grać, ale jest jeden problem który zapewne da się jakoś rozwiązać (konfiguracja GO / kart graficznych / moze stery? / etc)
       
      Opis problemu:
      Długi czas gram normalnie, bez większych problemów. Po np. ok. 40 minutach, ekran mi się wyłącza (zew. podłączony do lapka) tak jakby stracił połączenie z lapkiem, oczywiście obraz czarny, dzwięku brak lub przycięty. Trwa to ok 5-7 sekund raz na jakiś czas.
       
      Jakieś propozycje od czego rozpocząć diagnostykę problemu, może ktoś miał podobnie lub zaleca inne ustawienia.
       
      Sprzęt:
      Procesor Intel Core i7-4700MQ (4 rdzenie 2.40 GHz  6 MB cache) Pamięć 8 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz) Grafika: dwie karty NVIDIA GeForce GT 755M System W7 x64 Dokładnie ten sprzęt: http://www.x-kom.pl/p/189103-notebook-laptop-156-lenovo-y510p-i7-4700mq-8gb-1000-gt755m-sli-fhd.html
       
      Dodam, że lapek lezy złożony obok, główny ekran więc nie pracuje.
       
      Jakieś porady ?
×
×
  • Create New...