Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Aktualizacja Paczki

Witam tak jak w tytule wykonałem i skończyłem w pełni paczkę skinów na serwer. Skiny są w hd, niektóre z nich mają rękawiczki czy też starttrack lub poprostu stickers w opisie paczki jest zawarte co się w niej znajduje.

Wstęp paczki:

• Paczka Ultimate
  • Paczka ze Ultimate
  • Paczka ze Ultimate By The FluxeR

Co się znajduje w środku:

• ,Modele Podstawowe,
  • ak47
  • aug
  • awp
  • deagle
  • famas
  • galil
  • glock18
  • knife
  • m3
  • m4a1
  • mac10
  • mp5navy
  • p90
  • scout
  • sg552
  • usp
  • xm1014

Jakie skiny się znajdują:

Modele podstawowe - wszystkie modele "v_(nazwa broni)"

ak47 AquamarineRevengeBloodsportBlueLaminate_Stickers_StatTrack CartelCounterAngelDragonLordEmpress | Fear | FireSerphentFireSerphent_StickersFrontsideMisty_StatTrack_Gloves | King | NeonRevolution_StatTrackNeonRider Nightmare |  PinkBeast_Gloves | PointDisarrayReaper_StatTrack | RedlineSpilitSuperchargedVulcan_Gloves | Asiimov (23)

aug - AkihabaraAcceptChameleon | FleetFlock (3)

awp -  Annihilator |  Asiimov | Boom | CaptainStrike | Cyrex | Dark | DeadlyBirds | Death | DragonLore | EliteBuild | FeverDream | HyperBeast | Medusa_Gloves_StatTrackMortis Phobos |  RedlineVolcano |  WormGod | PAW | Neonoir (20)

deagleBlaze_StatTrack_GlovesBlaze_Stickers_StatTrackColbatDistruption_Stickers_StatTrack |  Conspiracy_StatTrack |  CrimsonWeb_Stickers_StatTrackHypnotic_StatTrackKumichoDragon_StatTrack |  MidnightStorm_StatTrack |  Pilot_StatTrack |  SunsetStorm_StatTrack (10)

famas - Djinn | GoldRollCageSurvivor (4)

galil Cerberus Chatterbox |  Firefight  | FusionRocketPop |  Sirius | StoneCold (7)

glock18Fade_Stickers_StatTrack |  RoyalLegion_StatTrack |  WastelandRebel_StatTrack |  WaterElemental_StatTrackWeasel_StatTrack |  Wraiths_StatTrackYellowJungle_StatTrack (9)

knife - podzieliłem na kategorie (tylko w trakcie pisania. Normalnie noże są w folderze "knife" oraz nazwa skina) (100)

a) Bayonet Bayonet_BlackLaminate |  Bayonet_CaseHardenedBayonet_DopplerBlackPearl Bayonet_DopplerPhase4 | Bayonet_DopplerSaphire | Bayonet_Fade_Gloves |  Bayonet_Freehand |  Bayonet_Lore (8)

b) BowieBowie_DopplerPhase2_Gloves  | Bowie_Fade_GlovesBowie_Night_GlovesBowie_RustCoat_GlovesBowie_SafariMeshBowie_Saphire_Gloves Bowie_Slaughter_GlovesBowie_Tiger Tooth_Gloves (8)

c) ButterflyButterfly_BorealForestButterfly_DopplerPhase 1_GlovesButterfly_DopplerPhase3 |  Butterfly_Fade_Gloves |  Butterfly_MarbleFade Butterfly_Night Butterfly_Slaugher_Gloves | Butterfly_Stained_GlovesButterfly_TigerTooth_Gloves (9)

d) Falchion  Falchion_CrimsonWeb Falchion_DamascusSteel | Falchion_DopplerBlackPearl  Falchion_DopplerPhase2 | Falchion_DopplerPhase4 Falchion_MarbleFade | Falchion_SafariMesh | Falchion_TigerTooth (8)

e) Flip Flip_Autotronic Flip_BorealForest |  Flip_BorealForest_GlovesFlip_DopplerPhase4 |  Flip_Freehand Flip_GammaDoppler |  Flip_Lore |  Flip_RustCoat |  Flip_TigerTooth_Gloves |  Flip_UltraViolet (10)

f) Gut -  Gut_Autotronic |  Gut_Boreal Forest |  Gut_DopplerPhase1 |  Gut_DopplerRuby |  Gut_Fade |  Gut_Night |  Gut_Scorched  (7)

g)  Huntsman -  Huntsman_BorealForest |  Huntsman_CrimsonWeb |  Huntsman_Fade_Gloves |  Huntsman_Night_Gloves |  Huntsman_SafariMesh Huntsman_Slaughter_Gloves |  Huntsman_UrbanMasked (7)

h) Karambit -  Karambit_Autotronic_GlovesKarambit_CrimsonWeb_Gloves |  Karambit_Fade_Gloves |  Karambit_GammaDoppler_Gloves |  Karambit_GammaDopplerEmerald_Gloves Karambit_MarbleFade_Gloves |  Karambit_Ruby_Gloves |  Karambit_TigerTooth_Gloves  (8)

i) m9Bayonetm9Bayonet_Autotronic |  m9Bayonet_CrimsonWeb |  m9Bayonet_DopplerPhase3_Gloves |  m9Bayonet_Fadem9Bayonet_GammaDoppler |  m9Bayonet_MarbleFadem9Bayonet_Night m9Bayonet_Slaughter_Gloves |  m9Bayonet_Stained  (9)

j) Navaja Navaja_CaseHardened |  Navaja_FadeNavaja_Slaughter |  Navaja_Vanilla  (4)

k)  ShadowDaggers -  ShadowDaggers_BorealForest |  ShadowDaggers_CrimsonWeb |  ShadowDaggers_DopplerBlackPerl |  ShadowDaggers_DopplerSaphire |  ShadowDaggers_SafariMest |  ShadowDaggers_Stained |  ShadowDaggers_TigerTooth |  ShadowDaggers_UltraViolet (8)

l) Stiletto -  Stiletto_BorealForest |  Stiletto_Fade |  Stiletto_Night |  Stiletto_Slaughter |  Stiletto_Vanilla (5)

m) Talon -  Talon_BlueSteel |  Talon_Fade Talon_Slaughter |  Talon_UrbanMaskedTalon_Vanilla (5)

n) Ursus -  Ursus_Forest |  Ursus_Night |  Ursus_Slaughter |  Ursus_Vanilla (4)

m3  Kraken |  Limelight |  Phoenix |  Rise |  Serenity |  WastelandPrincess Yorick (7)

m4a1 -  AsiiomvBulletRain |  BuzzkillChantico'sFire |  Cyrex |  DesertStorm |  DesertStrike |  DesolateSpace |  DragonKing |  Flashback |  GoldenCoil |  Hellfire |  Howl |  HyperBeast IcarusFell Poseidon |  Poseidon_Gloves |  RadiationHazard  | Rage |  RoyalPaladinWingshot | Nightmare (22)

mac10 -  Carnivore Curse |  Fade Heat |  NeonRider (5)

mp5navy -  DopplerRuby |  DopplerSapphire |  PinkPurple Red |  Phosphor (5)

p90 -  Asiimov |  Fullthrottle Grimm |  ShallowGrave (4)

scout -  BigIron |  BloodInTheWater |  Detour |  DragonFire |  SandDune (5)

sgg552 -  Bulldozer |  Cyrex Integrale |  TigerMoth |  Ultraviolet (5)

usp AimbotCyrex |  GreenDragon_Gloves |  HyperBeast KillConfirmed |  KillConfirmedCyborg |  NeoNoir |  Orion |  RoyalBlue_Stickers Silentum (10)

xm1014 -  Flowers_GlovesGuardian |  White  (3)

Rzadkość skinów, które można dropnąć:

• Niezwykle rzadki
  • Tajny
  • Poufny
  •  Zakazany
  • Wojskowej jakości

Link do pobrania paczkihttp://www.mediafire.com/file/zpqst2ld5h0l7cy/Paczka_ze_Ultimate.rar/file

W paczce znajduje się 271 skinów wraz z domyślnymi modelami.

Edytowane przez TheFluxeR
Rzadkość Skinów
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam, 

Paczka przetestowana, wszystko działa bez zarzutu i wygląda świetnie. 

Pozdrawiam. 

PS. Dziękuję za włożony trud i brakuje tylko tych zdjęć. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

To wpadłem na pomysł @VeksuaL. Prosiłeś mnie o zdjęcia ale wpadłem na lepszym pomysł. Nagrałem film z nowych awp w mojej paczce skinów. Film jest niepubliczny czyli zobaczą go tylko osoby, które posiadają link

Tutaj link do prezentacji skinów. 

Jeśli nie będzie działał to poprawie.

Czy mam robić kolejne - niepubliczne - filmy, w których prezentuję taką formę skinów?

Polecam oglądać w najlepszej jakości. 

Edytowane przez TheFluxeR
Drobna Korekcja
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

AWP'ki prezentują się świetnie (ulubioną już mam xD)

Co do pomysłu. Uważam, że dobrze zrobiłeś nagrywając film, który nawiasem mówiąc wyszedł świetnie.

Czekam na opinie @GET wobec twojej paczki i tej oto tej prezentacji skinów (awp).

Film działa, bynajmniej u mnie :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gościu kawał dobrej roboty! Naprawdę propsuje to co odwaliłeś ! Gratki

Opublikowano
43 minuty temu, GET napisał:

Szkoda, że to nie Ty robisz te skiny :D No chyba, że robisz to dostaniesz nagrodę :P 

Wiesz jakieś wszystkie skiny do kos sam robiłem i do mp5, m4a4 i ak poprawiałem teksturę na nieco jaśniejszą, parę awp też poprawiałem, deagle większość sam robiłem a reszta skinów to takie 50/50. Można by powiedzieć, że 2/3 paczki sam robiłem i poprawiałem. 

Opublikowano
3 minuty temu, GET napisał:

To tera umieść napis Fragujemy i będzie git :D 

W jakim sensie umieścić napis fragujemy?

Bo ten film zobaczy każdy ale tylko osoba posiadająca link do niego czyli na tym forum, jeśli o to Ci chodzi :D 

• 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności